Ece Erken öldürülen kocasının duruşmasında ağlattı: Uyuyamıyorum

Ece Erken öldürülen kocasının duruşmasında ağlattı: Uyuyamıyorum

Geçtiğimiz aylarda silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, mahkemeye çıktı. Duruşmada verdiği ifade herkesi ağlattı. Bakın Ece Erken öldürülen eşi için neler söyledi?

Bir restortantta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nın duruşması görüldü. Duruşmaya katılan eşi Ece Erken de ifade verdi. Erken'in verdiği ifade ise herkesi derinden üzdü.

eceerken.jpg

ECE ERKEN ÖLEN KOCASININ DURUŞMASINA KATILDI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin yargılamanın bugünkü duruşmasında eşi Ece Erken ifade verdi ve şunları söyledi:

"Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN