Emre Altuğ'dan beklenmedik hareket! Eski eşi Çağla Şıkel'e öyle bir gönderme yaptı ki!

Emre Altuğ'dan beklenmedik hareket! Eski eşi Çağla Şıkel'e öyle bir gönderme yaptı ki!

Emre Altuğ, özel olarak düzenlenen bir tenis maçında oğlu Kuzey ile birlikte "Babalar Günü"nü kutladı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ünlü isim eski eşi Çağla Şıkel'e yönelik bir açıklama yaptı. Altuğ'un sözleri dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, özel olarak düzenlenen bir Babalar Günü etkinliği kapsamında oğlu Kuzey ile tenis maçına katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplarken, Altuğ eski eşi Çağla Şıkel'e yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı.

2008 yılında model Çağla Şıkel ile evlenen ve bu evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Emre Altuğ, 2015 yılında Şıkel ile ayrılmıştı. Babalar Günü için düzenlenen tenis maçında oğlu Kuzey ile birlikte yer alan Altuğ, oğluna atıfta bulunurken eski eşine göndermelerde bulundu. Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel hakkında ne söyledi? İşte Çağla Şıkel için söylediği göndermeli cümleler...

ÇAĞLA ŞIKEL'E GÖNDERME

emre altuğ

Maçın berabere sonuçlanmasının ardından Emre Altuğ, oğlu Kuzey ile birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu yıl yoğun bir programı olduğunu ve bu nedenle turnuvaya katılamadığını belirten Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

"Bu sene yoğun olduğum için turnuvaya katılamadım, ancak burada olmayı ve baba-oğul olarak oynamayı istedim. Organizatörler bize özel bir gösteri maçı ayarladılar, ancak karşımıza hocalarımızı koydular. Kuzey ile ilk defa çiftler olarak oynadık. Biraz parmağı yaralı geldi, şikayetçi oldu."

"Ben hırslı biri değilim, ancak Kuzey daha hırslıdır ve annesine benzer. Ben daha içine kapanık biriyim, çok hırs yapmam ama yaptığım şeyin iyi olmasını isterim. Benim için önemli olan kazanmak veya kaybetmek değil. Ne üzülürüm ne de sevinirim. Bugün birlikte oynamak güzel bir deneyimdi."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN