Esra Erol'da izleyenleri dumur eden olay! Çocuklarını pilavcıya bırakıp kaçmıştı, annesinin sözleri ağızları açık bıraktı

Esra Erol'da izleyenleri dumur eden olay! Çocuklarını pilavcıya bırakıp kaçmıştı, annesinin sözleri ağızları açık bıraktı

ATV'de ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. İsminin Neşe Ergenç olduğu öğrenilen bir kadın çocuklarını pilavcıya bırakıp sevgilisine kaçtı. Kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen anne Bahtınur, yaşadığı zor durumu dile getirdi. İddialara yanıt vermek için yayına bağlanan Ergenç ise "Köpekler bile senden daha iyi annelik yapıyor!" diyerek annesi Bahtınur'a çıkıştı.

Ünlü televizyoncu Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programında yine akıl almaz bir olay yaşandı. Bahtınur Hanım, çocuklarını pilavcıya bırakıp sevgilisine kaçan kızı Neşe Ergenç'in bulunması için Esra Erol'da programına başvurdu. Yaklaşık 1 aydır haber alınamayan Neşe Ergenç'in sevgilisi Oğuz Odabaş'a kaçtığı iddia edildi.

Anne Bahtınur, Esra Erol'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Benim kızım kışlık hazırlıkları için yanıma gelmişti. Sonra komşumuz var Sinem. Kızımla arkadaş olmak istedi. Neşe, Sinem'in evine gitti. O gün ne oldu bilmiyorum. 1 hafta sonra Neşe evden kaçtı."

atva.jpg

"İNTERNETTEN ŞANTAJ İLE İLGİLİ BİR ŞEYLER ARAŞTIRMIŞ!"

Sinem'in Neşe'yi abisiyle tanıştırıp kandırdığını öne süren Bahtınur Hanım şu açıklamayın yaptı: "Neşe, gittiği gün benim hastane randevum vardı. Neşe ve torunlarımla birlikte kalktık kahvaltı yaptık. Normalde hep benimle hastaneye gelir. Kızım hazırlanıp gidelim dedim. O gün evine gidecekti. Seni de gelirken evine bırakalım dedim. Anne ben bugün halsizim dedi. Çok morali bozuktu. 1 haftadır yemek de yemiyordu. İnternetten de şantaj ile ilgili bir şeyler araştırmış. Daha sonra kocasına, 'seni seviyorum aşkım' yazmış. O 1 hafta içinde de boşanma kararı almıştı. O yüzden biz şantaj yapıldığını düşündük."

"GECE 10'DA BİR PİLAVCIYA ÇOCUKLARI BIRAKMIŞLAR"

"Neşe gittiği gün çocukları ile gitti. Sonra 7 Kasım gece 10'da bir pilavcıya çocukları bırakmışlar. Pilavcı aradı. Çocuklar ıslanmış hastalanmış. Çocuklardan biri zatürre oldu hastanede yattı. Bu Oğuz, o pilavcıda çalışmış. Biz aradık sorduk. O adam bize, 'benim yanımda çalışan Oğuz yanında bir kadınla geldi. Onlar bırakıp gitti' dedi"

Kızının psikolojik rahatsızlığı olduğunu söyleyen çaresiz anne Bahtınur Hanım, "Kızım beni aradı. 'Oğuz'la birlikteyim. İşe girdik çalışıyoruz, ayrılacağım' dedi."

atvfg.jpg

"KÖPEKLER BİLE SENDEN DAHA İYİ ANNELİK YAPIYOR"

İddialar üzerine yayına bağlanan Neşe Ergenç ise annesine çok ağır sözler sarf etti. Ergenç "Köpekler bile senden daha iyi annelik yapıyor. Çocukları bırakma kararı benden çıktı" diyerek kendini savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN