Esra Ezmeci'ye utandıran yardım isteği! Bakın hangi konuda isteksizmiş? Duyan kulaklarını tıkadı

Esra Ezmeci'ye utandıran yardım isteği! Bakın hangi konuda isteksizmiş? Duyan kulaklarını tıkadı

Ünlü terapist ve psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden gelen soruları yayınlamaya devam ediyor. Bir takipçisi cinsel hayatında dair ilginç bir bilgi verdi. Duyanlar "Çok ayıp" dedi

FOX TV'de yayınlanan Karşı Karşıya programına son veren Esra Ezmeci, Instagram hesabından ilişki uzmanlığı yapmaya devam ediyor. Cinsel içerikli çok sayıda mesaj alan ünlü psikoloğa bu defa cinsel isteksizlik itirafı geldi. Bakın bir kadın takipçisi ne yazdı?

esraezmeci.jpg

KADIN TAKİPÇİDEN CİNSEL İSTEKSİZLİK İTİRAFI

Bir kadın takipçisi Esra Ezmeci'ye cinsel isteksizlik yaşadığını söyleyerek yardım istedi. Ezmeci'ye yazılan mesajda, "Hocam benim cinsel isteksizliğim var. Eşim çok mutsuz ne yapabilirim? Bir kadın olarak hiç içimden gelmiyor" ifadelerini kullandı.

"KADINLAR CİNSELLİĞİ KEŞFEDEMİYORLAR"

Esra Ezmeci ise cinsel isteksizlik yardımına şu yanıtı verdi:

"Cinsellik sadece erkeğin değil, kadının da keyif alması gereken bir şey. Sosyal baskı, aile baskısı, ayıplama baskılarıyla kadınlar pek cinselliği keşfedemiyor. Çekimser kalıyorlar." yanıtını verdi. Ezmeci bu sorun için bir kitabını da önerdi.

whatsapp-image-2022-12-09-at-21-10-22.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN