Hanımlar, beyler dikkat! Uyurken bu hataları sakın yapmayın: Saçlarınızın katili olabilirsiniz

Hanımlar, beyler dikkat! Uyurken bu hataları sakın yapmayın: Saçlarınızın katili olabilirsiniz

Saçlarınızın sağlıklı ve bakımlı görünmesini istiyorsanız dikkat etmelisiniz. Sağlıklı olması için neler uygulanmalıdır? Tüm detaylar haberimizde.

Saçlarınızın bakımlı ve parlak görünmesi için evde uygulanması gereken püf noktalar bulunmaktadır. Uyurken saçlarımıza yapılan 3 hata paylaşıldı. Bu hatalar nedir? Merak edilen detaylar haberimizde.

UYURKEN SAÇLARA YAPILAN 3 HATA!

Saçlarınızın daha sağlıklı, parlak ve bakımlı görünüm kazanmasını istiyor olabilirsiniz. Kuaförler evde yapılan uygulamalar ile istediğiniz saçlara kavuşabileceğinizi belirtti. Kuaför TikTok hesabı üzerinden paylaştığı videolar ile uyurken yapılan hatalardan bahsetti.Saç

Saçlarımız uyurken hasar alabilmektedir. Sürtünmelerden ötürü kaynaklanan kırılmalar, yıpranmalar bulunmaktadır. Yapılan ufak hatalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Racheel Valentine, ıslak saç ile yatağa girmenin hata olduğunu belirtti. Saç bandı kullanılarak saçın başın üstüne toplanmasının da zarar vereceğini ekledi.

Saçlarınızın sağlıklı ve bakımlı olması için dikkat edilmesi gereken püf noktalar bulunmaktadır. Saç açık şekilde uyumak doğru veya yanlış değildir. Kişinin kendi tercihidir.

Fakat ıslak saçla uygunulmaması gerektiğini dile getirdi. Saçlar ıslakken en kırılgan yapıdadır. Yatma öncesinde %80 kuru olması gerektiğini belirtti.

Uyumadan önce saç bantlarının çıkarılması gerektiğini de ekledi. Hafif olan saç lastikleri kullanılmalı dedi.

İpek yastık kılıfı, saç boneleri tercih edilmelidir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN