İnsanların %99'u resimdeki leoparı göremiyor! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 8 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u resimdeki leoparı göremiyor! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar 8 saniyede bulabiliyor!

Resimde bir yerde saklanan bir leopar var. Verilen sürede fark edebilir misin? Görme yeteneğinizi test edelim.

Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olaylardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler. Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Ve bugün sizin için eğlenceli, heyecan verici ve zorlayıcı bir optik illüzyonumuz var. Aklını başından almaya hazır mısın? Haydi başlayalım.

1-004.jpg

RESİMDEKİ LEOPARI BULABİLİR MİSİN?

Bu optik yanılsama resim testinde, arka planda dolaşan zebraların olduğu çayır manzarasını görebilirsiniz. Bu resimde göremediğiniz şey bir leopar.

Bu gizli hayvan optik yanılsama görüntüsü, Tanzanya'da antilop göçüne hazırlanırken Rus fotoğrafçı Julia Sundukova tarafından yakalandı. Görüntü, Tanzanya'nın muhteşem Ndutu Afrika ormanında yapraklı bir ağacın altında kamuflaj yapan bir leoparı tasvir ediyor. Zaman sınırı 8 saniyedir. Resimdeki gizli leoparı bulmayı başardın mı?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Bazılarınız şimdiye kadar leoparı bulmuş olabilir. Ancak, bu görüntüde saklandığını bulamayan birkaç kişi de var. Saklanan leoparı görmek için aşağı kaydırın. İşte bu optik yanılsama bulmacasının çözümü.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN