Kadının kolyesini kim çaldı? Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar hırsızı 8 saniyede bulabilir!

Kadının kolyesini kim çaldı? Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olanlar hırsızı 8 saniyede bulabilir!

Genellikle bir bulmaca üzerinde çalışmak sadece eğlence sağlamakla kalmaz. Ancak düşünme gücünü de artırabilir. Aynı şekilde, sizi bir hırsızlık vakasını incelemeye davet edecek olan bu IQ testinde de.

Birçok insan IQ testi zeka bulmacalarının çok zor olduğunu düşünür. Ama görünüşe göre hayır. Bununla birlikte testin amacından ödün vermeden zekice bir şekilde hazırlanmış çok sayıda test var.

Bu nedenle IQ testlerini sık sık cevaplamak beyin için oldukça faydalı olacaktır. Düşünme gücünden başlayarak, el becerisi, titizlik, analitik güç ve diğerleri. Genel olarak IQ testlerini yanıtlamakta zorlanıyorsanız, bunu analiz etmeye çalışın.

1-019.jpg

KOLYEYİ KİMİN ÇALDIĞINI BULABİLİR MİSİN?

Bir çiftin kırsalda bir villası var. Her yıl mutlaka evlilik yıldönümü partisi verirler. Bu yıl da aynı şekilde birçok akraba ve arkadaşını davet ettiler.

Bu çift arkadaşlarının onların gelişini görünce çok mutlu oldular. Ancak akşam evlilik yıldönümleri partisinde bir olay meydana geldi. Aniden ışıklar söndü, sonra bir kadının çığlık attığını duydular. Kolyem çalındı! Diye bağırdı davetlilerden biri. Bu, partideki herkesi paniğe kaptırdı. Kolyeyi kimin çaldığını arıyorlar. Göreviniz, hırsızın kim olduğunu bulmalarına yardımcı olmaktır. Ancak kolyeyi bulmak için sadece 8 saniyen var.

KOLYEYİ KİMİN ÇALDIĞINI BULUN

Yukarıdaki resme bakmaya çalışın. Paniğe kapılan ve kolyeyi kimin çaldığını arayan en az 7 kişi var. Kolyeyi kaybeden ise ortadaki pembe elbiseli kızdır.

Dikkatli bakarsanız, resimdeki kişiler hakkında şüpheli bir şey yok gibi görünüyor. Ancak daha yakından bakarsanız kolyeyi gizlice çalan bir kişi var. Hırsızın kim olduğunu bulmayı başardın mı? Başarılı olursa, cevabınızın doğru olup olmadığını birlikte kontrol edelim.

ZEKA OYUNU CEVABI

Kendini işaret eden turuncu saçlı adamı fark ettin mi? Davet edilen misafirlerden birine ait olan kolyeyi çalan oydu. Peki neden? Sol cebine bir bak, orada asılı bir kolye var. Yani o adam hırsızdır.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN