Kimlik kartıyla gidene para saçılacak! Ziraat Bankası dümene geçti: İhtiyacı olana anında 80.000 TL ödüyor!

Kimlik kartıyla gidene para saçılacak! Ziraat Bankası dümene geçti: İhtiyacı olana anında 80.000 TL ödüyor!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası ve 2 özel banka tarafından bireysel müşterilere 90 bin TL ödeme verileceği bilgisi verildi. Yapı Kredi, Akbank ve Ziraat Bankası şartsız olarak ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

90 bin TL kredi kullanacak olan vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla beraber kredi ödemeleri yapılacağı bilgisi verildi. Vatandaşlar kredi fırsatından yararlanmak adına araştırmalara başlarken 24 ay vadeli kredi kullanılacak kampanya için şartlar resmen açıkladı. Kefil ve şart olmadan acil nakite ihtiyacı olan herkes bu krediden faydalanabilecek.

ZİRAAT BANKASI, AKBANK ve YAPI KREDİ KREDİ BAŞVURUSU

3 farklı bankadan ihtiyaç kredisi kampanya duyurusu yapılırken bankalara müşteri olunmasıyla beraber anında krediden yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve Akbank üzerinden kredi başvuruları banka şubelerine kimlik kartıyla giderek bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla başvuru yapılır.

İhtiyaç kredisi 90 bin TL

90 bin TL yüksek limit imkanıyla verilen ihtiyaç kredisi için mobil uygulama üzerinden anında işlemler yapılır. 24 ay vadeli seçeneklerle müşterilere ödeme kolaylığı sağlanarak kredi kartı ya da farklı borç kapatılmasın yardımcı olunuyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN