Kimse beklemiyordu! Ezgi Mola müjdeyi duyurdu! “Evet Hamileyim”

Kimse beklemiyordu! Ezgi Mola müjdeyi duyurdu!  “Evet Hamileyim”

Uzun süredir birlikte oldu Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturan Ezgi Mola müjdeyi verdi. Sade gelinlik tercihi ile herkesin beğenisini toplayan Ezgi Mola, anne olacağını açıkladı. İşte Ezgi Mola'nın o açıklamaları…

Birçok ünlü yapımda rol alan yetenekli oyuncu Ezgi Mola hem güzelliği ile hem de yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Kocan Kadar Konuş, Masumlar Apartmanı başarılı yapımlarla hafızalara kazınan Mola 4 yıllık birlikteliği nikah ile taçlandırdı. Sevgilisi Mustafa Aksakallı ile Mayıs ayında evlenen güzel oyuncu sade bir tören yapmayı tercih etti. Kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Ezgi Mola hamile olduğunu duyurdu. İşte Ezgi Mola'nın o açıklamaları…


EZGİ MOLA’NIN ANNELİK HEYECANI

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Ezgi Mola'nın hamile olduğu belirtildi. Levent'teki menajerlik ofisine girerken görüntülenen Ezgi Mola kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. “Bebek bekliyor musunuz?” sorusuna "Evet, hamileyim" yanıtını veren güzel oyuncu hayranlarını da sevindirdi.

ezgi-mola-dugun.jpg
Ezgi Mola'nın hamileliğinin ilk aylarında olduğu belirtilirken, sosyal medyada güzel oyuncunun annelik heyecanı ile çalkalandı.


SADE BİR NİKAH TERCİH ETTİ

8 Mayıs 2023 tarihinde işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenen güzel oyuncu nikah törenine yalnızca 14 kişiyi davet etti. Sade bir gelinlik ve sade bir nikah tercih eden Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın nikah şahitliğini ise Sinan Engin ve Enis Arıkan üstlendi.

ezgi-mola-dugun-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN