Maaşını alan ŞOK'a koşacak! Onlarca ürün indirime girdi: 14-20 Haziran kataloğunda yok yok!

Maaşını alan ŞOK'a koşacak! Onlarca ürün indirime girdi: 14-20 Haziran kataloğunda yok yok!

Şok market karne alan öğrenciler ile babalar gününe özel katalog indirimleri yaptı. İşte detaylar...

 

ŞOK MARKETTEN ŞOK EDEN ÜRÜNLER

Yaz tatili geldi çattı. Milyonlarca yaz tatiline hazırlanıyor. Öğrenciler ise tatile çıkmadan önce Şok marketin yolunu tutacak. 

şok

Öğrencilere karne hediyesi niteliğinde bisikletten scooter’a, saatten telefona kadar bir çok inanılmaz hediyeler var. Şok Marketlerin son aktüel ürünler kataloğu yayımlandı ve vatandaşlar ile paylaşıldı. Bu katalogda resmen yok yok.

şok

Türkiyenin en büyük zincir marketlerinden biri olan ŞOK, 14-20 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünlerini paylaştı. Çocuk bisikletinden saate, bilgisayardan telefona kadar bir çok en çok aranan ürünler ŞOK marketlerde inanılmaz fiyata satışa çıkarılıyor. Bu katalog özellikle çocukların hayallerini süsleyen birbirinden güzel hediyeler ile dolu. Çocuklarına karne hediyesi yapmak isteyen ya da yaz hediyesi vermek isteyen aileler resmen Şok marketin yolunu tutacak.

şok

Cazip fiyatlar ile satışa çıkarılan ürünlerin haricinde bir çok üründe de indirimli fiyatlarla müşterilerinin beklentisini karşılayan ŞOK market resmen çıldırdı.

BABALARA ÖZEL İNDİRİMLER

Haftanın indirimleri kategorisinde ise onlarca ürün bulunuyor. Temizlik ürünlerinden parfüme ve bebek bezine kadar bir çok ürün haftanın indirimleri arasına girmiş durumda.

 

şok

Karne hediyesi almak isteyen aileler için ise Çarşamba fırsatlarında her keseye uygun ürünler bulunuyor. Oyuncak bebekten kumandalı arabaya, bisikletten Barbie oyuncaklarına kadar onlarca oyuncak da fırsatları ile şok edecek.

şok

Aynı zamanda bu kataloğun hafta babalar günü olması dolayısıyla ŞOK marketler Babalar gününe özel de ürünleri ile babaları mutlu etmeyi biliyor. Her keseye uygun babalar günü hediyeleri içinde ŞOK marketlere uğramayı ihmal etmeyin.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN