Migros indirim füzesini attı! O ürünler yüzde 50 indirimle satışa çıktı!

Migros indirim füzesini attı! O ürünler yüzde 50 indirimle satışa çıktı!

Migros, seçim öncesinde başlattığı indirimleri seçim sonrasında da sürdürerek onlarca üründe yüzde 49'a varan indirimler yapmaya devam ediyor. Ayçiçek yağından şekere, çaydan kahveye, pirinçten temizlik ürünlerine kadar birçok üründe büyük indirimler sunuyor. İşte indirimli ürünler listesi...

Migros Market, seçim öncesinde başlattığı indirim kampanyasını seçim sonrasına da taşıdı. Onlarca üründe yüzde 49'a varan indirimler yaparak müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor. Ayçiçek yağından şekere, çaydan kahveye, pirinçten temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirimler devam ediyor.

Vatandaşlar, zincir marketlerin gerçekleştirdiği indirim kampanyalarını takip ederek büyük kazançlar elde ediyor. Son zamanlarda A101 ve ŞOK marketlerin yüzde 55'in üzerinde indirim yaptığı ürünler büyük ilgi görmüştü. Şimdi ise Migros da benzer bir indirim kampanyası başlattı.

Bugün Migros mağazalarında genel temizlik ürünlerinden temel gıda ürünlerine, çay ve kahveden atıştırmalık ürünlere kadar yüzde 49'a varan indirimler yapıldı.

Migros'un başlattığı bu indirim kampanyası 24 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Müşteriler, güncellenen indirim kataloğunda yer alan ürünler listesine göz atarak hangi ürünlere ne kadar indirim yapıldığını öğrenebilirler.

Migros'un seçim sonrasında da devam eden indirim kampanyası, müşterilere geniş bir ürün yelpazesinde büyük fırsatlar sunuyor. Ayçiçek yağından temizlik ürünlerine kadar birçok üründe yüzde 49'a varan indirimlerle alışveriş yapma imkanı sağlanıyor. Bu indirim kampanyasıyla birlikte vatandaşlar, kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla temin edebilme fırsatını değerlendirebilirler. Migros'un müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu kampanyası, 24 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve indirimli ürünler listesi ise güncellenen katalogda yer alıyor.

MİGROS İNDİRİM LİSTESİ

4321

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN