Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! 64 yaşındaki kadının müstehcen mesajları ortaya çıktı: Onun yerine Müge Anlı utandı! İşte o mesajlar...

Müge Anlı'da ağızları açık bırakan olay! 64 yaşındaki kadının müstehcen mesajları ortaya çıktı: Onun yerine Müge Anlı utandı! İşte o mesajlar...

ATV ekranlarının en çok izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert üzerinden yaşanan olaylar ağızları açık bırakmaya devam ediyor. 21 Aralık 2022 günü bölümde 64 yaşında ve 12 torun sahibi olan Arife Gökçe'nin kaybı milyonlarca kişiyi ekran başına kitledi. Başta Arife Gökçe olmak üzere köyde diğer kadınların telefonlarını cinsel içerikli mesaj atan adam olduğu gündeme gelirken endişeler arttı.

Müge Anlı son bölümde izleyiciler ile paylaşılamayacak kadar cinsel içerikli mesaj atan biri olduğunu dile getirirken detaylar ise kan dondurdu. Olaya çok üzüldüğünü dile getiren Anlı, 64 yaşındaki Tokat'ta yaşayan 12 torun sahibi Arife Gökçe'nin 17 aralık tarihinden beri kayıp olduğu açıkladı.

Müge Anlı olayın detaylarını dile getirirken 64 yaşında ki 5 çocuk annesi ve 12 torun sahibi olan Ayfer Gökçe'nin kaybına ilişkin detayları açıkladı. Ocakta yemeği ve ayağında terlik olan Gökçe, 17 Aralık tarihinden beri kayıp. Tokat Almus ilçesine bağlı olan Ataköy belediyesinden kayıplara karıştı. Çocukları ve eşi tarafından gelen bilgiler doğrultusunda Arife Hanım'ın kaçmadığı ama kaçırıldığı yönünde bilgiler mevcut. Yapılan araştırmalar sonucunda izleyici ile paylaşamayacak kadar müstehcen mesajlar atan biri olduğunu belirten Anlı, sadece Gökçe'ye karşı değil köyde bulunan diğer kadınlara da böyle mesajlar atıldığını dile getirdi.

Müge Anlı Arife Gökçe olayı

Mesaj atan kişi Arife Hanım'ın kaybolduğu zaman mahallede görenler olmuş. Kadıncağız yemeğini ateşe koymuş ve acele şekilde terliklerini giyerek dışarıya çıkmış. Evde herhangi bir darbede yaşanmamış. Kadın adeta buhar olup gitmiş olarak gören Müge Anlı bu kadın bunalıp gitmediyse buhar olup uçmuş olarak yorumlandı.

ARİFE GÖKÇE'NİN EŞİ AÇIKLADI

Aralarında en ufak bir tartışma olmadığını dile getiren Fikri Gökçe, eşinin başına bir iş getirildiğini belirtti. Psikolojik sorunları olan bir komşudan cinsel içerikli mesajlar alınmasına dair ise yorumu şu şekilde oldu. ''Köyümüzde bir adam var. Bu adam benim eşimi rahatsız ediyor. Hanımların da erkeklerinde telefonunu ezbere biliyor. Takıntılı sapık'' ifadeleri kullanıldı.

Müge Anlı 64 yaşındaki kadın kaybı

JANDARMA GELDİĞİNDE KENDİSİNİ HALILARIN ARASINA SARMIŞ

Eşi Fikri Gökçe, Arife Hanım'ın hayatından endişe ettiğini günlerce yapılan aramadan sonuç gelmediğini açıkladı. Aile, bahsi geçen adam hakkında jandarmanın gerçekleştirdiği aramada gizlenmeye çalıştığını belirtti. Fikri Bey, jandarma o şahsın evine gittiğinde kapıyı açmıyor. En sonunda kendisini halıların arasına gizliyor ve bu durumu jandarma çıkarken görüyor ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN