Nur Viral’e canlı yayında şaşırtan soru! Ekrem Çulfa’yı da çileden çıkarttı: ‘Bir salın erkekleri’

Nur Viral’e canlı yayında şaşırtan soru! Ekrem Çulfa’yı da çileden çıkarttı: ‘Bir salın erkekleri’

Hafta içi her gün Beyaz TV’de ekranlara gelen Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programı yine sosyal medyaya damga vurdu. Son olarak ünlü sunucuya eşlik eden Aile Evlilik Çift Danışmanı ve Psikoterapist Prof. Dr. Ekrem Çulfa konuk oldu. Canlı yayında gelen kaçamak soruysa herkesin ağzını açık bıraktı. Çulfa, ‘Bir salın erkekleri’ dedi…

Nur Viral’in sunumu ile ekranlara gelen Hayatta Her Şey Var programında yaşananlar sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Canlı yayın esnasında gelen soruları cevaplayan Nur Viral, seyirciden gelen itiraf ve sorular karşısında ise resmen şoka giriyor.

KOCASI ARKADAŞLARIYLA…

Canlı yayına katılan bir kişi, “Kocam arkadaşlarıyla kısa bir tatile gidecek. Herkes gönderme diyor. Arada kaldım, ne yapmalıyım?” sorusunu yöneltti.

nur-viral.jpg

Prof. Dr. Ekrem Çulfa ise; 'Öncelikle kocalarında kendine özel bir yaşamı olmalı. Haftada bir kez iki üç saatliğine kocalara bir alan açmazsak bu koca ne yapıyor haftalık üç saatten hesaplıyor 300 gün sonra ne diyor 900 saatlik alacağım var diyor. Uyanık flörtöz arkadaşları da onlara diyebilir ki hadi bir tatile gidelim beraber takılalım.

nur-viral-1-001.jpg

Hani burada eşlerine sadık olanları ben kastetmiyorum. Ama vakti saatinde özgürlük verilmeyen erkek fırsatnı bulunca o yolun yolcusu arkadaşlarıyla da takım olunca. Bu tarz tatillerde kaçamağa yönelebiliyor. Yalnız gerçekten samimi içten dinlemek ve dinlenmek için tatile giden takım ve erkek arkadaşlar da var. Onları kaçamak yapanlardan iyi ayırt etmek lazım. Kaçamak yapanlar yüzünden ailesine bağlı erkekleri de cezalandırmayın

nur-viral-2-001.jpg

“TAM AĞZIMA GELDİ”

Bir salın adamları bir görün ne yapacağını. Namuslu erkekleri afedersiniz öbür türlü demeyeyim tam ağzıma geldi, namusu suistimal edenler için biz neden namusluları cezalandırıyoruz.” sözleriyle resmen isyan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN