O markette dev indirim! 4 litre ayçiçek yağı 129,90 TL oldu!

O markette dev indirim! 4 litre ayçiçek yağı 129,90 TL oldu!

Bomba gibi bir indirim haberi geldi. O markette ayçiçek yağı fiyatlarında büyük bir düşüş yaşandı! 4 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı şimdi sadece 129,90 TL oldu. İşte bu indirimle ilgili herkesin merak ettiği detaylar...

Geçtiğimiz yılın başlangıcından itibaren ayçiçek yağı fiyatları büyük ölçüde artış gösterdi ve bu durum, temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağının tüketici bütçelerini sarsmasına neden oldu. Özellikle artan ayçiçek yağı fiyatları, birçok vatandaşın ekonomik zorluklarla mücadele etmesine yol açtı.

129,90 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ

ew.jpg

Zamların ardından, vatandaşlar daha uygun fiyatlı ayçiçek yağı arayışına girdi ve bu arayış sonucunda bir marketten büyük bir indirim haberi geldi. 4 litrelik ayçiçek yağı, CarrefourSA'da önemli bir indirimle satışa sunuldu. Daha önce 149,90 TL olan 4 litrelik Yudum ayçiçek yağı, şimdi sadece 129,90 TL'ye alınabiliyor.

Bu indirimle birlikte CarrefourSA büyük ilgi gördü. Ayçiçek yağı biten veya indirimden yararlanarak stok yapmak isteyenler, CarrefourSA mağazalarına akın etmeye başladı. 4 litrelik Yudum ayçiçek yağı, artık 129,90 TL'den satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN