Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'a terleten soru! Candaş Tolga Işık sordu: Seçimi kim kazanır?

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'a terleten soru! Candaş Tolga Işık sordu: Seçimi kim kazanır?

Ülkemizde yer alan en değerli oyuncularımızdan olan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç geçtiğimiz gün Az Önce Konuş'tum programına konuk oldu. Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programda ise ünlü oyunculara terleten soru soruldu. Candaş Tolga Işık "Seçimi kim kazanır?" sorusuna yanıt aradı. İşte ünlü oyunculardan gelen yanıt...

14 MAYIS SEÇİMLERİNİ KİM KAZANIR?

Cumhurbaşkanı seçimi ve genel seçimlere 21 gün kalmasıyla birlikte vatandaşlar arasındaki gerginlik artıyor. 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim ülke gündeminde birinci sırada yer alıyor. Hemen hemen her ortamda konuşulan siyaset ve seçim öngörülerine bir yenisi daha eklendi.

TV100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programı ile birlikte ilerde seçimi kimin kazanacağına dair sorular yanıtlandı. Candaş Tolga Işık'ın sunuculuğunda yer alan programa ise İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç konuk oldu. Candaş Tolga Işık iki ünlü oyuncuya "Seçimi kim kazanır?" sorusunu yöneltti.

Sorulan kritik soru üzerine takipçileri cevabı büyük bir merakla bekledi. İlk olarak soruya cevabı İbrahim Büyükak verdi. Gündem olan cevaplar ise kısa sürede sosyal medyada büyük etkileşimler topladı.

fnuhnhrwiaizudi.jpg

İBRAHİM BÜYÜKAK'IN SEÇİM AÇIKLAMASI

İlk olarak soruya cevap veren İbrahim Büyükak uzun bir cevapta bulundu. İbrahim Büyükak "Seçimi kim kazanır?" sorusuna verdiği cevap ise takipçisini tatmin etmedi. Soruya verdiği cevap ise: "Valla çok gergin bir atmosfer. Umuyorum bu gerginlik seviyesi daha fazla artmaz. Bence sağduyulu, toplumu bu çatışmadan çıkaracak, barışçıl, hukukun ve eğitimin üstünlüğünü savunan birinin kazanmasını istiyorum, bu kutuplaşmanın bir an evvel bitmesini istiyorum." sözleri ile birlikte yanıt verdi.

fv2ewmqxsduv3ck.jpg

OĞUZHAN KOÇ'UN SEÇİM AÇIKLAMASI

İbrahim Büyükak'ın soruyu yanıtlaması üzerine oklar Oğuzhan Koç'a çevrildi. Cevabı oldukça merak edilen ünlü oyuncunun fikirleri takipçileri tarafından pür dikkat dinlenildi. Oğuzhan Koç'un cevabı ise, "Aynı fikirdeyiz aslında. Çünkü güzel bir ülke bunlarla oluşur. Çok kutuplaşma var. Yani artık sokak röportajındaki böyle birbirini hiç tanımadan geçen iki insan da kavga etmesin sadece fikrini söylediği için. Herkes çok agresif, herkes çok sinirli." ifadeleri ile birlikte cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN