Pratik zekalılar resimdeki elmayı 3 saniyede görüyor! Bulanın zekasının karşısında Nikola Tesla bile diz çöker!

Pratik zekalılar resimdeki elmayı 3 saniyede görüyor! Bulanın zekasının karşısında Nikola Tesla bile diz çöker!

Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon testi biraz daha fazla dikkat istiyor. Voleybol oynayan birkaç gencin yer aldığı görseldeki elmayı 5 saniye içinde yalnızca yüksek zekaya sahip kişiler görebiliyor. Bakalım, siz görseldeki elmayı kaç saniyede görebileceksiniz.

Düzenli olarak optik illüzyon testi çözmek yanal düşünme ve problem çözme becerilerinin gelişmesi için büyük önem taşıyor. Optik illüzyonlar zekanızı çalıştırırken aynı zamanda eğlendirdiği için de kendinize keyifli bir vakit ayırmanızı sağlıyor.

GÖRSELDEKİ ELMAYI 5 SANİYEDE BULMANIZ GEREKİYOR!

Bugünün optik illüzyon testinde sizden görseldeki elmayı bulmanızı istiyor. Gördüğünüz gibi görselde sahilde voleybol oynayan genç kızlar var. Ancak, bu görselin içinde bir tane de elma bulunuyor.

Yapılan araştırmalarda yalnızca yüksek zeka ve dikkat gücüne sahip kişilerin 5 saniyelik sürede görseldeki elmayı bulabildiği ortaya konulmuştur. Peki, siz bu süre içinde görseldeki elmayı bulabildiniz mi?

 optik illüzyon

GÖRSELDEKİ ELMA NEREDE?

Görseldeki elmanın kırmızı olduğunu düşündüyseniz ve görseli buna göre aradıysanız yanıldınız Görseldeki elma ne yazık ki kırmızı değil. Elma, filenin arkasına ustalıkla gizlenmiş. Sizler için yukarıdaki görselde elmayı yuvarlak içine aldık. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN