Resimdeki 5 gizli kitabı bulan kişilerin IQ'su 120'nin üstünde çıkıyor! Sadece yüksek zekalılar kitapları buluyor!

Resimdeki 5 gizli kitabı bulan kişilerin IQ'su 120'nin üstünde çıkıyor! Sadece yüksek zekalılar kitapları buluyor!

Bu resimde kaç tane kitap olduğunu sayarak doğruluğunuzu kanıtlayın ? Cevabınızın doğru olup olmadığını görmek için aşağıdaki cevabı kontrol etmeyi unutmayın. Yalnızca yüksek zekaya sahip insanlar 9 saniye bu zeka bulamacasını çözebilir.

Neden zeka bulmacaları çözmemiz gerekiyor? Görünüşe göre, bunun gibi testler yapmak sizi genellikle bunama, diğer bir deyişle bunak yaşlılık hastalığından koruyor. Yaşlılığa kadar sadece fiziksel sağlık korunmamalı, beyin sağlığı da göz ardı edilmemelidir.

Genellikle yaşlılık için normal kabul edilen yaşlılığın, depresyon ve yaşamı sona erdirme arzusu gibi daha karmaşık şeylere yol açabileceği ortaya çıktı. Öyleyse ileride sağlam bir anne-baba olmak ve birçok şeyi unutmamak için bu resimdeki kitapları bulup saymaya çalışın. Bu resimde kaç kitap var?

2-023.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KİTAPLARI 9 SANİYEDE BUL

Bu zeka bulmacası testi doğruluğunuzu test etmek için ortaya çıkıyor. Bu test, dil öğrenmede anlama, kullanma ve değerlendirmeyi içeren sözel zekayı hesaplayan bir dizi IQ testidir. Sayma yeteneğini değerlendiren sayısal zeka vardır.

Buna ek olarak, karmaşık uzamsal problemleri çözme yeteneğini içeren uzamsal zeka da vardır. Son olarak mantıksal zeka da içerir.

GİZLİ KİTAPLARI BULDUN MU?

Bu IQ testi vesilesiyle, mantıksal zekanız ve dehanız teste tabi tutulacak. Test görüntüsü karmaşık değildir. Sadece bu resimde kaç kitap olduğunu gözlemleyin, bulun ve sayın.

Resimde parkta piknik yapan bir çift genç var. İçinde ekmek, kurabiye ve bir kavanoz portakal suyu bulunan bir öğle yemeği sepeti getirdiler. Sepette bir kitap görünüyor. Görünüşe göre bu genç çift okumayı seviyor. Bu bahçede başka bir kitap bulalımNasıl, kolay değil mi? Bittiğinde, cevaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacasının cevabını merak ediyor musun? Bir park bekçisinin koşturduğu bahçede beş kitap var. Cevabın nedir? Kitaplar nerede? Birlikte sayalım.

Bildiğimiz gibi sepette bir kitap var. Genç bir çocuğun okuduğu bir kitap var. Birinin kitabını bir ağacın altına, ağacın köklerine yakın bir yere bırakmayı ihmal ettiği ortaya çıktı. Sonra bir çalının altında mor çiçekli yeşil kaplı bir kitap vardı.

Diğer kitap nerede? Son kitabın park bekçisinin cebinde olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre o da okumayı seviyor ya da parkta yapılabilecek ya da yapılmayabilecek kurallardan oluşan bir rehber kitabı mı? Beş tane var değil mi? Kim doğru cevaba sahip?

1-014.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN