Sadece IQ'su 140'ın üstünde olan kişiler resimdeki 4 kediyi 11 saniyede bulabilir! Ne kadar zekisin?

Sadece IQ'su 140'ın üstünde olan kişiler resimdeki 4 kediyi 11 saniyede bulabilir! Ne kadar zekisin?

Bu optik illüzyonda kaplanların arasında saklanan dört kediyi görmeniz gerekiyor. Kedileri bulmak için yalnızca 11 saniyen var. Bu optik illüzyon mücadelesine katılın ve zeka seviyenizi şimdi test edin.

Optik illüzyonların güzelliği, gördüğümüz şeyin gerçek olmadığı halde gerçek olduğunu düşünmemiz için zihnimizi kandırmalarında yatar. Bunlar, beynimizin nasıl çalıştığını anlamanın kapılarıdır. Her bireyin farklı bir algı düzeyi vardır ve optik illüzyonlar bu yeteneğe dokunur ve bir algı düzeyini test eder.

Optik illüzyonların popülaritesi, netizenlerin çıldırmasıyla son 3 veya 4 yılda önemli ölçüde arttı. Bu testler netizenler tarafından akranlar arasındaki zeka düzeyini ve gözlem becerilerini belirlemek için kullanıldığından artık popüler kültürün bir parçası olduğu söylenebilir. Şimdi bir optik illüzyon meydan okumasını denemek ister misiniz? Harika, o zaman başlayalım.

1-020.jpg

11 SANİYE İÇİNDE RESİMDE DÖRT KEDİ BULUN

Bu resimde, bir partiye katılmak için gelen çok sayıda kaplan olduğunu görebilirsiniz. Bazı kaplanlar şapka ve papyonlarla çok düzgün giyinirken, bazıları sadece şapka veya papyonla gelir. Senin görevin, bu kaplanlar arasında 11 saniyede dört gizli kediyi bulmak.

Bu optik illüzyon mücadelesini çözmek, görüntüyü dikkatli bir şekilde gözlemlemenizi gerektirir, üstün gözlem becerileriniz, kediyi daha hızlı bulmanızda size diğer netizenlere göre bir avantaj sağlayabilir. Zaman geçiyor. Şimdiye kadar kaç tane kedi gördünüz?
Kediler son derece zeki ve yaramaz canlılardır ve saklanma konusunda uzmandırlar.

RESİMDEKİ KEDİLERİ GÖRDÜN MÜ?

Resme tekrar bir göz atın. Kediler tam gözünüzün önünde, onların fark edilmelerini zorlaştıran zekice saklanma biçimleridir. Süre doldu. Şimdiye kadar bütün kedileri gördün mü? Çoğunuzun en az bir veya iki kedi görebildiğine inanıyoruz. Dördünü de görenler özel bir alkışı hak ediyor. Herhangi bir kedi bulamıyor musunuz? O zaman çözüm için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Verilen süre içinde 4 kediyi tespit edebleri tebirk ediyoruz. Fakat kedilerin nerede saklandığını bulamayanlar dert etmesin. Sizin için farklı optik illüzyon testleri ve zeka bulmacalarımız var. Şimdi onları çözerek şansınızı tekrar deneyebilirsiniz.

Kedilerin nerede saklandığını öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-029.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN