Sadece üstün zekalı insanlar resimdeki baykuşu bulabiliyor! 9 saniyede bulursan IQ seviyen 130 çıkıyor!

Sadece üstün zekalı insanlar resimdeki baykuşu bulabiliyor! 9 saniyede bulursan IQ seviyen 130 çıkıyor!

Bu optik illüzyon IQ testinde, küçük baykuşu bularak zekanı kanıtla. Bu tür zeka bulmacalarını çözmek için maksimum konsantrasyon gereklidir. Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar 9 saniye içinde gizli baykuşu bulabiliyor.

Bu optik illüzyon IQ testinde saklanan küçük baykuşu bulun ve bu zeka bulmacası için maksimum görüş keskinliğinizi kullanın. Bu IQ testi zeka bulmacalarının zorluğu, doğruluğunuzu ve gözlem yeteneğinizi geliştirir.

10 saniye içinde tamamlamanız gereken gizli baykuş mücadelesinde maksimum konsantrasyon ve gözlem becerisi gerekiyor. Bu meydan okuma, günün yoğun stresinden kurtulmak için harika bir çıkış yolu.

kapak-004.jpg

RESİMDEKİ BAYKUŞU 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde bulmanız gereken bir baykuş var. Ancak verile süre sınırlıdır, bu yüzden bu testi başarıyla geçmek için görüş keskinliğinizi sonuna kadar kullanmanız gerekecek. Sosyal medyada şimdiden gündem olan bu resimdeki ağaçların arasına gizlenmiş bir baykuş, birçok kişinin kafasının karışmasına neden oldu.

Yüzlerce insan verilen her ipucunu anlamak için algılarını ve zihinsel hızlarını test etmeye çalıştı. Tek bir küçük detay var o da kuşun bazı ağaçların arasında kamufle olması.

BAYKUŞ NEREDE GİZLENİYOR?

Gizli küçük baykuşu bulabileceğini düşünüyor musun? Bu tür görsel meydan okumalar netizenler arasında son derece popülerdir. İnternette bir trend haline geldi ve çeşitli sosyal ağlarda yayınlandı. Şimdi dikkatli olun, işin sırrı davetsiz misafiri bulmakta ve zorluk da bu.

En büyük zorluk sadece baykuşu bulmak değil, aynı zamanda gözlerinizi odakta tutmaktır. Küçük baykuşu buldunuz mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli baykuşu zaman sınırı içinde bulan kişileri tebrik ediyoruz. Fakat mücadeleye hala devam edenler varsa bırakabilir. Şimdi aşağıdaki resimde çözümü açıklıyoruz. Dikkatli bakın baykuşu işaretledik.

1-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN