Serenay Sarıkaya o şarkıcı ile aşk mı yaşıyor? Bu iddia ortalığı sallayacak… Seray Kaya’dan sonra Serenay Sarıkaya…

Serenay Sarıkaya o şarkıcı ile aşk mı yaşıyor? Bu iddia ortalığı sallayacak… Seray Kaya’dan sonra Serenay Sarıkaya…

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yeni bir aşk iddiası ile magazin gündemine bomba gibi düştü! Sarıkaya o şarkıcı ile aşk mı yaşıyor? Bu iddia ortalığı resmen sallayacak… Seray Kaya’dan sonra Serenay Sarıkaya…

Şimdilerde Aile dizisinde Devin Akın karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelmiyordu. Lakin bu aşk iddiaları ortalığı karıştırdı. Serenay Sarıkaya’nın ünlü şarkıcı ile aşk yaşadığı iddia edildi. Üstelik o şarkıcının eski sevgilisi ise oyuncu Seray Kaya çıktı. İşte detaylar…

SERAY’DAN SONRA SERENAY

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, iddialara göre bu sefer aşkı müzik dünyasında buldu. Sarıkaya’nın “Ateşe Düştüm” şarkısıyla adından söz ettiren Mert Demir’le görüştüğü öğrenildi. Hatta Sarıkaya’nın “Ateşe Düştüm” şarkısında Demir’e vokallik yaptığı ortaya çıktı.

yeni-proje-2-005.jpg

Sarıkaya, geçenlerde yaptığı bir röportajında “Hayatınızda biri var mı” sorusuna “Kim olsun, hangi ara olsun? Yalnızlık çok güzel” yanıtını vermişti. Mert Demir’in adı ise bir süredir oyuncu Seray Kaya ile anılıyordu.

yeni-proje-1-002.jpg

Demir, Kaya ile olan ilişkisini geçtiğimiz haftalarda sonlandırmıştı. Öte yandan Demir’le Sarıkaya, “Ateşe Düştüm” şarkısını birlikte seslendirdi. Şarkının fon müziğinden gelen sesin Serenay Sarıkaya olduğu düşünülüyor. İkili, yakın çevrelerine ilişkinin adı konusunda tam yanıt vermiyor, “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” diyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN