Serenay ve Kıvanç tüm listeleri altüst etti! Sadece 4 dakika da olanlar oldu! O hatayı izleyiciler affetmedi

Serenay ve Kıvanç tüm listeleri altüst etti! Sadece 4 dakika da olanlar oldu! O hatayı izleyiciler affetmedi

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Aile dizisi son haftaların gözde yapımları arasında yer alıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi Salı akşamları bütün listeleri altüst ediyor. 5 bölümü ile ekrana gelen dizideki o hata takipçilerin gözünden kaçmadı. İşte Aile dizisindeki büyük hata…

Show TV'nin sevilen yapımların arasında yer alan Aile dizisi son bölümü ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Ay Yapım imzası ile ekranlara gelen dizi Salı günü 5 bölümü ile herkese ekran başına kilitledi. Dizinin çekimlerinde yapılan o hatayı izleyiciler affetmedi. İşte Aile dizisindeki büyük hata…

AİLE DİZİSİNDE BÜYÜK HATA

Eko'nun vurulması ile birlikte intikam için kolları sıvayan Aslan, o suikastçıyı bulmak için elinden geleni ardına koymuyor. Kıvanç Tatlıtuğ, evden çıkmadan önce annesi ile konuşurken taktığı gözlük dikkat çekerken sahnenin devamında gelen helikopter sahnesinde ise gözlüğün değiştiği görüldü.

kivanc-gozluk.jpg

4 dakika içerisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un başka bir gözlük taktığı izleyicilerin dikkatinden de kaçmadı. Dizi çekimlerinde görülen devamlılık hatasına izleyiciler affetmedi. O hata bir anda sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

kivanc-gozluk-hata.jpg

REYTİNG LİSTELERİNİ ALT ÜST ETTİ

Dizide tempo hız kesmeden devam ederken yeni bölümde yaşananlar da izleyicilerden tam not aldı. Sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alan aile dizisi son bölümü ile reyting listelerinde zirveye oturdu.

kivanc-aile-dizi.jpg
Açıklanan reyting listeleri kapsamında Aile dizisi son bölümde AB’de 9.16 izlenme oranı (rating) 24.88 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 9.91 izlenme oranı (rating) 21.39 izlenme payı (share), Total’de ise 5.53 izlenme oranı (rating) 14.36 izlenme payı (share) elde ederek üç kategoride birinci sıraya yerleşti.

seranay-kivanc.jpg
Reyting listelerinin yanı sıra sosyal medyaya da damga vuran aile dizisi “#Aile” etiketi Twitter Türkiye’de 9 saat 20 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN