Şimdi kendi hikayenizi yazma zamanı! Koç, aslan, yengeç, oğlak, kova, akrep ve balıklar... İşte 24 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Şimdi kendi hikayenizi yazma zamanı! Koç, aslan, yengeç, oğlak, kova, akrep ve balıklar... İşte 24 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Kendinize, sizin için yolunda gitmeyen bir şeyin "olması gerektiği gibi" olmadığını söylüyor olabilirsiniz. Kader size karşıydı. Yıldızların aklında farklı bir şey vardı. Bu uygun ve tekrar denememek için iyi bir bahane olabilir. Ancak yakın zamanda yaşadığınız başarısızlık zihninizi meşgul ediyorsa, tekrar deneme seçeneğiniz var.

24 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birinin haksız tutumuna karşı kendinizi savunmak için resmi bir yol izlemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Belki incinmişsinizdir. Belki de kızgınsınız ya da sadece yaşananların adaletsizliğinden endişe duyuyor olabilirsiniz.

Belki bir avukat tutmayı, şikayette bulunmayı ya da başka bir resmi yol izlemeyi düşünüyorsunuz. Ancak nedenleriniz ne olursa olsun, başka bir yaklaşım daha başarılı olabilir. En azından her şeyden önce denemeye değer. Saygılı bir şekilde ve öfke duymadan konuşmayı deneyin. Bu işe yarayabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmek istemiyorsanız, o zaman dışarı çıkmayın. Birileri sizi zorluyor ya da onlara katılmadığınız için kendinizi kötü hissetmenizi sağlamaya çalışıyor olabilir. Ancak bugün canınız daha yalnız olmak istiyorsa, yapmanız gereken şey bu.

Üzerinde çalışabileceğiniz birkaç kişisel projeniz olabilir ya da belki sadece kestirmek, dinlenmek, internette gezinmek ve hatta vitrinlere bakmak için kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız vardır. Canınız ne yapmak istiyorsa onu yapmalısınız. Başkaları için her zaman "açık" olmak zorunda değilsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eski bir şarkı, önünden geçtiğiniz ve uzun zaman önce ziyaret ettiğiniz bir yer, esen rüzgarda fark ettiğiniz bir koku, eski bir fotoğraf... Tüm bunlar sizi zamanda geriye götürebilir. Bugün bu etkiyi hissediyor ve hayatınızda her şeyin daha basit, daha kolay ve daha mutlu göründüğü bir zamanı özlüyor olabilirsiniz.

Ancak o zamanlar karşılaştığınız sorunları ve mücadeleleri hatırlamıyorsunuz. Zihniniz bunları filtreliyor olabilir. Başka bir deyişle, şu anda ve burada aynı derecede mutlu olma potansiyeline sahipsiniz ve bugün gerçekten üzerinde çalışmanız gereken şey de bu.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Dünyada her an pek çok korkunç hadise yaşanıyor. Haberleri izlemekten uzak dursanız ve üzücü veya yürek parçalayıcı hikayeler aramasanız bile, bunları konuşmalarda, ekranlarınızdan birinde veya belki de rastgele bir ekrandan etrafınızda belirdiklerinde duyarsınız.

Ancak yine de olumlu ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Bugün, üzüntü ya da öfke duygularıyla boğuştuğunuzu hissediyorsanız, dünyaya iyi dilekler göndermeye çalışın, her şeyin daha iyiye gittiğini gözünüzde canlandırın ve kendinize karşı daha şefkatli olmayı deneyin. Değişimin kendisi olun. Mutlu olmayı seçin. Bir ilham kaynağı olabilirsiniz. Bundan umut alın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi yakında boş zamanınızı sizden çalabilir ya da çalmaya başladı bile. Hafta sonları veya izin günlerinizde, birisi gerçekten yapmak istemediğiniz bir şeyi yaparak onunla zaman geçirmeniz için ısrar ediyor. Depresyondan kurtulmak, eğlenmek ve rahatlamak için boş zamanınıza ihtiyacınız var. Yine de, bunları yaptığınız için kendinizi kötü hissetmenize neden olan biri için bunlardan vazgeçmek zorunda hissedebilirsiniz.

Yine de başka bir olasılık daha var. Kendinizi bir şekilde o kişiyle birlikte olmaktan sorumlu hissediyorsanız, bu deneyimden keyif almaya karar verebilirsiniz. Kendi başınıza geçireceğiniz gibi onunla da iyi ve rahatlatıcı zaman geçirmeyi seçebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Nazik, şefkatli ve anlayışlısınız. İlham vericisiniz ve bilgeliğe dayalı harika tavsiyeler veriyorsunuz. Tüm yeteneklerinizi diğer insanlarla paylaştınız. Ancak şu anda, bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda, size yardım edecek kimse yok gibi görünüyor.

Öncelikle, yardım istememiş olabileceğinizi ve bu yüzden kimsenin yardıma ihtiyacınız olduğunu bilmediğini düşünün. İkinci olarak, eğer gerçekten size yardım edecek kimse yoksa, o zaman aynı etkileyici nitelikleri kendinize yardım etmek için kullanın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Daha önce karşılaştığınız türden bir sorunla karşılaşmaktan korkuyor olabilirsiniz. Ancak bu sadece korkuya dayalı bir tepki, gerçekçi bir korku değil. Geçmişte kötü bir deneyim yaşadınız ve şimdi koşullar benzer olduğu için aynı şeyle tekrar karşılaşacağınızdan korkuyorsunuz.

Ancak bu şekilde düşünmek için hiçbir neden yok. Ortada bir sorun yokken ve belki de hiçbir zaman bir sorun olmayacakken bu sorun üzerinde kafa yormayı bırakın. Sadece elinizden gelenin en iyisini yapın. Aynı sorun ortaya çıksa bile, bununla başa çıkmak için çok daha iyi hazırlanmış olursunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Biri sizi bir şeye mi ikna ediyor yoksa siz mi kendinizi ikna ediyorsunuz? Şu anda birinin baskısına karşı savunmasız olabilirsiniz çünkü gerçekten inanmak istediğiniz bir şey var. Size belirli bir konuda baskı yapılıyormuş gibi görünebilir, ancak o insanlar sizin işbirliğiniz olmadan başarılı olamayacaklardır.

Eğer iç sesiniz size onların yanıldığını söylüyorsa, o zaman daha fazla ileri gitmelerine izin vermeyin. Doğru şey eninde sonunda ortaya çıkacaktır. Bu arada kendi gözünüzü boyamaya çalışmayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yozlaşmış ya da çatışmalı bir duruma metaforik silahlarınızı ateşleyerek girmeniz gerektiğine gerçekten inanıyor olabilirsiniz. Ancak şu anda bunu yapacak durumda değilsiniz.

Son zamanlarda yeterince şey yaşadınız ve hem fiziksel hem de duygusal olarak yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Ancak bu durum, hayal ettiğiniz gibi güçlü ve saldırgan bir yaklaşım gerektirmiyor. Daha yumuşak, daha ince, daha sessiz bir yaklaşım aslında sizin için çok daha iyi olabilir. Oradan başlamayı deneyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Muhtemelen siz de dahil olmak üzere pek çok insan, başarılardan çok başarısızlıklar hakkında düşünme eğilimindedir. Bunun basit bir nedeni var. Hepimiz şu ya da bu şekilde takdir edilmek isteriz. Hepimiz başkalarının yeteneklerimizden ve becerilerimizden etkilenmesini isteriz. Bu yüzden küçük bir hata bile çok büyük hissettirir. Bunu kendinize aşırı yapıyor olabilirsiniz.

Yakın zamanda karşınıza çıkan bir fırsatta nasıl başarılı olduğunuzdan çok nasıl başarısız olduğunuzla ilgileniyor olabilirsiniz. Oysa başarılı olduğunuz pek çok yol var! Bunu yaptığınızda kendinizi aşağı çeker ve umutsuzluğa kapılırsınız. Hatalardan ders alın ve başarılarınızı paylaşın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda hayatınızın bazı alanlarında oldukça iyi durumdasınız. Başkaları sizi kıskanıyor bile olabilir. Yine de bulunduğunuz yerden tam olarak memnun olmayabilirsiniz. Bu nedenle, sizi daha da memnun edeceğini düşündüğünüz için daha büyük ve daha iyi bir şey arzuluyor olabilirsiniz. Ancak çevrenizdekiler daha fazlasını istediğiniz için kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir, sanki bencil ya da açgözlü biriymişsiniz gibi.

Ancak siz kendiniz için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz ve peşinden gitmeniz gereken şey de bu. Başkalarının bu konuda ne düşündüğü sizi zerre kadar rahatsız etmemeli!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Kendinize, sizin için yolunda gitmeyen bir şeyin "olması gerektiği gibi" olmadığını söylüyor olabilirsiniz. Kader size karşıydı. Yıldızların aklında farklı bir şey vardı. Bu uygun ve tekrar denememek için iyi bir bahane olabilir. Ancak yakın zamanda yaşadığınız başarısızlık zihninizi meşgul ediyorsa, tekrar deneme seçeneğiniz var.

Hala bunu gerçekleştirme arzusu duyuyorsanız ve daha cazip bulduğunuz hiçbir şey size açık değilse, o zaman neden olmasın? Kendi hikayenizi yazabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN