ŞOK'ta Kurban Bayramı indirimleri başladı! Şeker, çikolata, kolonya, baklava en ucuz fiyata satılacak

ŞOK'ta Kurban Bayramı indirimleri başladı! Şeker, çikolata, kolonya, baklava en ucuz fiyata satılacak

Ekonomik faktörlerin etkisiyle tercih edilen market zincirlerinden biri olan ŞOK Market, bayram sürecinde müşterilerinin gözdesi olmaya devam ediyor. ŞOK Market, bayram döneminde çikolata ürünlerinde indirim yapacağını duyurdu. İndirimli ürünler 24 Haziran ile 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte detaylar...

Bayram sürecinde müşterilerin tatlı ihtiyaçlarını karşılamak için ŞOK Market çikolata kategorisinde cazip indirimler sunuyor. Bu indirimlerle müşteriler, bayram coşkusunu uygun fiyatlarla yaşayabilecekler.

ŞOK Market'in bayram indirimleriyle ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Ancak müşterilerin çikolata ve diğer tatlı ürünlerinde büyük fırsatlar bulabileceği tahmin ediliyor. ŞOK Market'in bayram sürecinde sunduğu indirimler, müşterilere ekonomik avantajlar sağlayarak alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirecek.

24 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında ŞOK Marketleri ziyaret ederek bayram çikolatalarındaki indirimleri takip edebilir ve istediğiniz ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

İNDİRİMLİ ŞOK MARKET ÜRÜNLERİ

şok

şok

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN