Sorunlarınızla yüzleşme vakti! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep, terazi ve balıklar... İşte 15 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Sorunlarınızla yüzleşme vakti! Koç, boğa, ikizler, başak, akrep, terazi ve balıklar... İşte 15 Ocak 2024 günlük burç yorumu

Ortaya çıkan bir sorunu ele almak yerine, ondan kaçıyorsunuz. Belki de bu konu hakkında düşünmekten korkuyorsunuz çünkü bu konunun dönüşebileceği olası tüm noktalar sizi endişelendiriyor ve bu konuyu ele almaktan çekiniyorsunuz. Belki de üzerinde durmazsanız geçip gideceğini düşünüyorsunuz. Geçmeyecektir. Ancak, bugün birkaç dakikanızı ayırıp bu soruna gerçekten bakar ve düşünerek sorun çözmeye çalışırsanız, sorunun sandığınız kadar büyük ya da korkutucu olmadığını göreceksiniz.

15 OCAK 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ortaya çıkan bir sorunu ele almak yerine, ondan kaçıyorsunuz. Belki de bu konu hakkında düşünmekten korkuyorsunuz çünkü bu konunun dönüşebileceği olası tüm noktalar sizi endişelendiriyor ve bu konuyu ele almaktan çekiniyorsunuz. Belki de üzerinde durmazsanız geçip gideceğini düşünüyorsunuz. Geçmeyecektir. Ancak, bugün birkaç dakikanızı ayırıp bu soruna gerçekten bakar ve düşünerek sorun çözmeye çalışırsanız, sorunun sandığınız kadar büyük ya da korkutucu olmadığını göreceksiniz. Aslında, oldukça basit. Sadece onunla yüzleşin ve kendinizi korkudan kurtarın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Narsistlerin kim olduklarına dair büyük fikirleri vardır. İlgi ve övgü talep ederek bir ortama dalarlar. Bu size tanıdık geliyorsa, yakın zamanda böyle biriyle uğraşmak zorunda kaldığınız için olabilir. Verdiğiniz tepki ona haddini bildirmek olabilir ama bunu yapamazsınız. Kendilerini idealize ettikleri kişi sanrısaldır, bu nedenle söylediğiniz hiçbir şey onlara mantıklı gelmeyecektir. Bunun sizi çıldırtmasına izin vermeyin. Sadece yapmanız gerekeni yapın ve konuşmayı ele geçirmeye çalışan birinin sizi etkilemesine izin vermeyin. Buna değmez. Değer verdiğiniz herkes durumun ne olduğunu görecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Gerçeği söylediğiniz için birileri size karşı cephe almış gibi hissedebilirsiniz. Oysa siz sadece kendinizi köşeye sıkıştırılmış hissettiğiniz için konuştunuz. Belki de kendinizi savunmada hissetmenize neden olan bir suçlama ya da ima vardı. Sebep ne olursa olsun, şu anda kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ancak bazen yalnız kalmak iyi olabilir. Karşı tarafa çatışmadaki kendi rolü üzerinde düşünmesi için zaman tanır. Gerçeği söyleyerek karşınızdakinin öz farkındalığını uyandırmış olursunuz ve bu hiç de kötü bir şey değildir. Sadece sabırlı olun. Belki ardından bir özür gelir ya da en azından bir farkındalık.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

İyi haber şu ki, hayatınızda size mutluluk ve huzur getirecek önemli bir değişiklik yapabilirsiniz. Kötü haber ise, bir şeyi algılama biçiminizde bir sorun olduğunu kabul edene kadar bunu yapamayacak olmanızdır. Çoğu zaman yapmadığınız şeyler için kendinizi suçlu hissetmeye yatkınsınız. Bu şekilde üzerinize büyük yükler alıyorsunuz. Sizi ağırlaştıran bir durumda elinizden geleni yaptığınızı ve yanlış olanın başkasının suçu olduğunu görmeye başladığınızda, kendinizi üzüntü ve suçluluk duymanıza neden olan bir ağırlıktan kurtaracaksınız. Bunu yapın ve özgürleşin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda üzerinde çalıştığınız bir şeyin sadece küçük bir parçası eksik olabilir. Başlangıçta bir yaratıcılık patlaması yaşadınız, ancak şimdi bir şeyi atladığınızı hissediyor olabilirsiniz. Bugün etrafınızda olup bitenlere dikkat ederseniz, sizi harekete geçiren ve ilham veren bir şey yakalayabilirsiniz ve bu sizi o eksik parçaya götürecektir. Bu aniden ve beklenmedik bir yerden gelebilir, bu yüzden keşif sürecine açık olun ve tadını çıkarın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Değiştiremeyeceğinizi düşündüğünüz bir durumda sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Örneğin, faturalarınızı ödemeniz gerektiği için işinizden ayrılamayacağınızı düşünebilirsiniz. Yine de her zaman başka seçenekler vardır. Şu anda işi bırakamayabilirsiniz, ancak size daha uygun bir şey için bir plan oluşturabilir ve ardından kendinizi özgür bırakabilirsiniz. Her ne şekilde sıkışmış hissederseniz hissedin, bir çıkış yolu vardır. Kendinizi korkuyla köşeye sıkıştırmayın. Biraz yaratıcı düşünce ve planlamayla kendinizi özgürleştirebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı insanlar tartışmayı sever. Çatışmacı olmaktan heyecan duyarlar çünkü tepki alırlar ve tüm bu eylemler onları genellikle ilgi odağı haline getirir, ki bu da olmak istedikleri yerdir. Birisi şu anda size karşı bu şekilde davranıyor olabilir, ancak yemi yutmak zorunda değilsiniz. Sizin için önemli olan bir konuda meramınızı anlattıysanız, birisi söyleyeceklerinizin üzerine basmaya kalkıştığında kendinizi karşılık vermek zorunda hissetmeyin. İnandığınız şeyden emin olun ve bu kişiye tartışarak tatmin olma fırsatı vermeyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün ne ters gidebilir ki? Bu sabah bunu düşünerek uyanmış olabilirsiniz. Belki de muhtemel sorunlara odaklandığınızı, böylece onlardan kaçınmak için proaktif olabileceğinizi düşünüyorsunuz, ancak karşınıza çıkan her şeyin üstesinden gelebilecek kadar hızlı düşünebiliyorsunuz. Belki de bunu, sorunların iyi olasılıklardan daha olası olduğunu düşündüğünüz için yapıyorsunuz. Bunun yerine, nelerin doğru gidebileceğini düşünmeyi deneyin. Her şey istediğiniz gibi giderse gününüzün nasıl geçeceğini hayal etmeye başlayın. Bu daha olasıdır, özellikle de olumlu şeyler üzerinde durduğunuz zaman.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Hayatınızdaki birine çok değer veriyorsunuz ama bunu pek göstermiyorsunuz. Bunun kontrollü olma ihtiyacınızla bir ilgisi olabilir. Çalışkan, düzenli ve üretken bir insansınız. Bu yüzden bazen duygusal olarak kontrol hissini korumaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu durum hayatınızın birçok alanında işinize yarasa da, kişisel ilişkileriniz bu yüzden zarar görebilir. Bugün, önemsediğiniz, ilginize ihtiyacı varmış gibi görünen birine ulaşın. Bu, aranızdaki bağı yeniden kurmanıza yardımcı olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir grup çalışmasında biriyle aynı fikirde olduğunuzu sanmış olabilirsiniz. Hatta bu nedenle o kişiyle birlikte çalışmış olabilirsiniz. Ancak şimdi, birlikte yaptığınız şey konusunda çok farklı bakış açılarına sahip olduğunuzu görmeye başlıyor olabilirsiniz. Bunu bir yük ya da sorun olarak görmemeye çalışın. Aslında bu durum birlikte ortaya koyduğunuz çabaları güçlendirebilir. Her biriniz ortaya farklı bir şey koyuyorsunuz ve bu da daha çok yönlü ve dolayısıyla daha güçlü bir yaklaşım yaratıyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yaptığınız bir seçim ya da aldığınız bir karar konusunda kendinizi güvende hissetmediğinizde, şüphe dev bir kara buluta dönüşür. Fırtına tehdidiyle üzerinizde dolaşıyor ve size dünyanın kasvetli bir yer haline geldiğini hissettiriyor. Yakın zamanda yaptığınız bir seçim ya da verdiğiniz bir kararla ilgili olarak şu anda böyle hissediyor olabilirsiniz ama endişelenmenize gerek yok. Analitik zihniniz sizi doğru yere yönlendirdi. Bu bulutun altından çıkın ve sizi yapmayı seçtiğiniz şeyi yapmaya iten nedenleri hatırlamaya çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Gerçekten ektiğinizi biçiyor musunuz? Hayata ne koyduysanız onu geri alıyor musunuz? Alırsınız ama bu her zaman anında gerçekleşmez. Bir süre önce yaptığınız ve karşılığında size iyi bir şey getirmeyen bir iyiliği merak ediyor olabilirsiniz. Eninde sonunda dönüşü olacaktır. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymak her zaman akıllıca olacaktır çünkü eninde sonunda size geri dönecektir, bazen katlanarak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN