Tarım Kredi Market'te ayın son indirimi başladı! 16 Haziran-6 Temmuz indirimleri kapıda kuyruk oluşturacak

Tarım Kredi Market'te ayın son indirimi başladı! 16 Haziran-6 Temmuz indirimleri kapıda kuyruk oluşturacak

Kurban Bayramı için Tarım Kredi Kooperatif marketinde havalara uçuracak indirimler geldi! Alarmlarınızı kurun çünkü kapıda kuyruk oluşacak...

Tarım Kredi Market'in ayın son indirimi ile ilgili haberler çok heyecan verici! 16 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu indirimler, muhtemelen alışveriş yapmak isteyenler arasında bir kuyruk oluşturacak. Tarım Kredi Market, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla bilinen bir market zinciri olduğundan, bu indirimlerden yararlanmak isteyen birçok insan olacaktır.

Bu indirim döneminde, müşterilerin ihtiyaç duyabileceği birçok üründe büyük indirimler bekleniyor. Gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, ev eşyaları ve daha birçok kategori, muhtemelen indirimlerden etkilenecek. Müşteriler, bu süre zarfında bütçelerine uygun alışveriş yapmak için fırsat bulacaklar.Tarım Kredi Market'te çılgın indirimler hala devam ediyor. Tarım Kredi, her ay düzenli olarak onlarca ürünü indirimli fiyatlarla satışa sunarak dikkat çekiyor. Bu sefer Kurban Bayramı indirimiyle 92 ürünü açıkladı. İndirimler bugün itibarıyla başladı ve tuvalet kağıdı ile ayçiçek yağındaki cazip fırsatlar öne çıktı. İşte 16 Haziran-6 Temmuz tarihleri arasındaki indirim kataloğu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ülke genelinde sayıları hızla artan ve binlerce mağazasıyla uygun fiyatlarla ürün sunan Tarım Kredi Market'te indirimler hala devam ediyor.

kooperatif bayram indirimi

KURBAN BAYRAMI İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Tarım Kredi, düzenli olarak ürünlerinde indirim yaparak halkın büyük ilgisini çekiyor. Şimdi Kurban Bayramı indirimi de etiketlere yansıdı.

TUVALET KAĞIDI VE AYÇİÇEK YAĞINDA ÖZEL FIRSATLAR

Bu kapsamda 92 üründe avantajlı fiyatlar sunuluyor. 20 gün sürecek olan indirim kampanyasında tuvalet kağıdı, ayçiçek yağı, şeker, çay, zeytin, peynir, süt, yoğurt, temizlik ürünleri ve bayram çikolataları gibi birçok üründe cazip fırsatlar bulunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN