Üniversite iş ilanları! O üniversiteye lise mezunu 57 personel alınacak!

Üniversite iş ilanları! O üniversiteye lise mezunu 57 personel alınacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nde istihdam edecek çok sayıda yeni personel alımı gerçekleştirilecek. Toplamda farklı pozisyonlarda 57 personel alımı yapılacak. Üniversite personel alımına dair detayları paylaştı. Tüm detaylar haberimizde...

Yozgat Bozok Üniversitesi'nde 57 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek, başvurular 10.02.2023-24.02.2023 tarihleri arasında yapılabilecek. 

YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ'NDE 57 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI 

Yozgat Bozok Üniversitesi, çok sayıda yeni personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Üniversite, toplamda farklı pozisyonlarda 57 personeli istihdam edecek. Temizlik personeli, güvenlik görevlisi gibi konumlarda alımlar gerçekleştirilecek. Yozgat Bozok Üniversitesi personel alım ilanında, sözleşmeli personel alımında en az Lise mezunu adayların kontenjanları da detaylı olarak belirlendi. 

Bozok Üniversitesi

KPSS EĞİTİM VE HERHANGİ BİR SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ŞARTI VAR!

Ayrıca KPSS, eğitim ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumu şartı aranacak. KPSS şartında 2022 yılında Lise için P94, Ön Lisans için p93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gerekiyor. Yozgat Bozok Üniversitesi, sözleşmeli personel alımları için 10.02.2023 - 24.02.2023 tarihleri arasında başvuruların kabul edilmesi planlanıyor. Başvurular Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacak. Yeni personel alımı ile ilgili detaylar, adres ve başvuru tarihleri ile alakalı bilgiler Yozgat Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nın web sayfasında ve sosyal medya hesaplarında da paylaşılmış bulunuyor. Yozgat Bozok Üniversitesi, personel alımlarının önümüzdeki hafta başlayacağını ve sözleşmeli personel arayışlarının bulunduğunu duyurdu. Üniversite, personel alımlarının kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarının bir parçası olarak önem verdiğini belirtti. Yozgat Bozok Üniversitesi, kontenjanlar ve başvuru tarihleri ile alakalı bilgileri paylaşarak personel alımı sürecinin başarı ile tamamlanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

PERSONEL KONTENJANLARI

15 Büro Personeli,

1 Şoför,

26 Temizlik Personeli,

15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN