Uyku pozisyonunuz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kişiliğinizi analiz edecek viral test

Uyku pozisyonunuz karakter özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte kişiliğinizi analiz edecek viral test

Uyku pozisyonunuz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? Farklı uyku pozisyonları ve anlamları hakkında bilgi edinin. Neden yüzüstü uyuduğunuzu araştırıyoruz. Yan tarafa doğru uyuyorsanız kişiliğiniz nedir? Sırt üstü uyumak sizin hakkınızda ne söylüyor?

Uyku şeklinizin gizli kişilik özelliklerinizi de ortaya çıkardığını bilseniz şaşırırsınız. Beden dili ve uyku düzenleri alanındaki araştırmacılar, uyku pozisyonunuzun sizin hakkınızda pek çok şeyi açığa çıkardığını gözlemlediler. Hepimiz hayatımızın yaklaşık üçte birini uyuyarak geçiriyoruz.

Uyku pozisyonumuza bilinçsizce karar verilir, bu da bize bilinçaltı beynimiz, düşünce sürecimiz, beğenilerimiz, hoşlanmadıklarımız, tercihlerimiz, doğamız, davranışlarımız vb. hakkında daha derin bir fikir verir. Sırt üstü mü uyuyorsun? yüzüstü mü uyuyorsun Yan yatmayı sever misin? Bebek gibi kıvrılıyor musun? Uyku pozisyonunuzun kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenmek için uyku pozisyonu kişilik testimizi okuyun.

UYKU POZİSYONUNUZ SİZİN HAKKINIZDA NE SÖYLÜYOR?

1-014.jpg

1 SIRTTA UYKU POZİSYONU KİŞİLİK

Sırt üstü uyuyorsanız, uyku pozisyonu kişilik özellikleriniz sizin odaklanmış, sessiz, güçlü bir birey olduğunuzu gösterir. Çatışmalardan kaçınır ve yaygaradan uzak durursunuz. Yüzlerce yalan söylemektense doğruyu söylemeyi tercih ediyorsun. Yapıyı ve düzeni seviyorsunuz. Ayrıca kendinizden ve başkalarından da yüksek beklentilere sahip olma eğilimindesiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. Herhangi bir durumda nadiren çok hızlı tepki verirsiniz. Çok iyimsersiniz. Hayatı dolu dolu yaşama arzunuz var. Ayrıca ilgi odağı olmayı da seviyorsunuz. Güçlü bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Hayattaki hedeflerinize ulaşma konusunda çok inatçısınız.

2-006.jpg

2 KIVRILMA UYKU POZİSYONU KİŞİLİK

Bebek gibi kıvrılmış uyuyorsanız, uyku pozisyonu kişilik özellikleriniz dünyaya karşı sert bir görünüm sergilediğinizi ancak içeride hassas ve çekingen bir birey olduğunuzu gösterir. Oldukça içe dönük olabilirsiniz. Korunmak, beslenmek ve anlaşılmak için tutkulu bir arzunuz olabilir. Kendinizi ve gizli arzularınızı ifade etme platformu sağlayan yazma, resim yapma, dans etme, şarkı söyleme, blog yazma gibi yaratıcı etkinliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Cenin pozisyonunda uyumak, uyanıkken yaşayabileceğiniz tüm sorunlardan uzaklaşmanıza da yardımcı olur.

4-001.jpg

3 YÜZ ÜSTÜ POZİSYONUNDA UYUYAN KİŞİLİK

Yüz üstü uyuyorsanız, uyku pozisyonu kişilik özellikleriniz sizin eğlenceli, oyuncu, açık fikirli biri olduğunuzu gösterir. Genelde "doğrudan konuya giren" bir insansınız, ancak bazen biraz sert görünebilirsiniz. Hayattan ne istediğiniz konusunda muazzam bir netliğe sahipsiniz. Hayatta hareket etme şeklinizde özgür ruhluluk yayıyorsunuz. Bununla birlikte, içinizde de gergin veya endişeli hissedebilirsiniz. Her şey üzerinde kontrol sahibi olmayı seviyorsunuz. Eleştiriyi yapıcı bir şekilde ele almakta da zorlanabilirsiniz.

3-001.jpg

4 YAN POZİSYONDA UYUYAN KİŞİLİK

Yan yatarak uyuyorsanız, uyku pozisyonu kişilik özellikleriniz sizin rahat ve sosyal bir birey olduğunuzu ortaya koyuyor. Metroda işe giderken bile odadaki herhangi biriyle sohbet başlatabilirsiniz. Ancak, yakın grubunuzla gerçek benliğiniz olmayı tercih ediyorsunuz. Ayrıca çok güveniyorsunuz, bu da bazen kolayca ikna edilebilecekmişsiniz gibi görünmenize neden oluyor. Yine de, insanlar sizin hakkınızda çok az şey biliyor, her şeyi dikkate alıyorsunuz ve karar vermede oldukça yavaş olabiliyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN