Gelecek Partili Sema Silkin Ün: 'Ne olur artık dini bunların sömürüsünden kurtarın' diyorlar

CHP'nin ortak listesinden Denizli'de milletvekili adayı olan Sema Silkin Ün saha çalışmalarına değindi. Seçmenlerin değişim istediğini belirten Gelecek Partili Ün, "Çarşıda pazarda gezerken mütesettir hanımlar bazen kulağıma eğilip 'Ne olur artık dini bunların sömürüsünden kurtarın' diyorlar." şeklinde konuştu.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün KARAR TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtladı. Denizli'de esnaf, fabrika ziyaretleriyle ve seçim gündemindeki sahadaki çalışmalarıyla bilinen Gelecek Partili Sema Silkin Ün, siyasetin içerisinde yer alan din sömürüsüne dikkat çekerek, "Çarşıda pazarda gezerken mütesettir hanımlar bazen kulağıma eğilip 'Ne olur artık dini bunların sömürüsünden kurtarın' diyorlar" ifadelerine yer verdi.

kjg.png

'TABANDA HİÇBİR KARŞILIĞI OLMADIĞINI...'

Ak Parti'nin İstanbul ikinci bölge, birinci sıra milletvekili adayı da olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nur cemaatine bağlı İstanbul İlim ve Kültür Vakfı’nın düzenlediği toplantıda batı için “15 Temmuz onların fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs da ‘siyasi darbe’ girişimleridir. Bu kadar açık ve net" ifadelerini kullandı. Soylu’nun sözlerine siyaset dünyasından tepkiler gelmişti. Siyasette kullanılan "Darbe, terörist, onlar Öcalan'ı çıkaracaklar" söylemleri sosyal medyada tepki topladı. Siyasilerin kullandıkları dile değinen Gelecek Partili Sema Silkin Ün kutuplaşmaya dikkat çekerek: Yukarıda siyasi elitler arasında geçen tartışmaların aslında tabanda hiçbir karşılığı olmadığını, anlamsız bir kutuplaşma aracı olarak kullanıldığını gördüm.

'İKTİDARIN HOŞUNA GİTMİYOR ÇÜNKÜ...'

Öte yandan Denizli'de bulunmasına yönelik konuşan Gelecek Partili Ün şu ifadeleri kullandı: "Benim buradaki pozisyonum iktidarın hoşuna gitmiyor çünkü 'CHP yönetimi gelirse dini hassasiyetlerle ilgili sorunlar yaşanır' söylemini kırmaya çalışan bir kadro olarak hareket ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN