Sadece Gündem programında gündem değerlendirildi

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan gündemi KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında değerlendirecek. Canlı yayın 3 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00 de gerçekleştiriliyor. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingde söylediği, ‘Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Kimler destekliyor Bay Kemal’i teröristler’ sözlerinin yer aldığı videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu, “İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef” dedi.

➣Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın iş ve futbol dünyasının önemli isimlerini 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşen Arda Turan ve Emre Belözoğlu dolandırıldıklarını anlatarak yardım istedi. “Bu çocukların parası ödensin” talimatı veren Erdoğan’ın, konu ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu görevlendirildiği öğrenildi.

➣CHP'li Muharrem Erkek, İçişleri Bakanlığı'nın YSK'ya paralel bir seçim takip sistemi kurduğu iddia etmişti. Bu iddianın ardından İçişleri Bakanlığına bağlı GAMER, YSK’dan yurt içi ve yurt dışı sandık bilgilerini istediği ortaya çıktı. GAMER’in talebi oy çokluğu ile reddedildi.

➣TTB, Maraş depremlerinin ardından iktidarın yetersiz afet politikaları sebebiyle sağlıkçıların hedef haline geldiğini söyleyerek, “Antakya’dan Kırıkhan’a, Reyhanlı’dan Defne’ye depremzede hastalar hekimsiz kalmıştır” dedi.

➣Allianz Trade’in Küresel İflas Raporu'na göre, Türkiye'de bu yıl iflaslar yüzde 50 artacak. Geçen yıl bin 573 olan iflas sayısının bu yıl 2 bin 360 olması tahmin edilirken bu sayının 2024 yılında ise 2 bin 125 olması öngürüldü. Hızlanmanın büyük ölçüde beklendiğinin dile getirildiği rapora göre, iflasları küçük ve orta ölçekli işletmeler oluştursa da eğilim yavaş yavaş büyük firmalara da yayılmaya başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN