Yapı Kredi Loca’da iki ayrı etkinlik

Yapı Kredi Loca’da iki ayrı etkinlik

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık önümüzdeki hafta iki ayrı etkinliği sanatseverlerle buluşturacak. İlk olarak 14 Kasım Pazartesi günü saat 19.00’da Yapı Kredi Kültür Sanat’ta sürmekte olan ‘Hayat, Ölüm, Aşk ve Adalet’ sergisi kapsamında düzenlenen ‘Sanatçı Konuşmaları’ etkinliği gerçekleşecek.

Etkinliğin konuğu sanatçı Mustafa Emin Büyükcoşkun. 16 Kasım Çarşamba günü ise saat 18.00’da yapılacak ‘Bilim Akademisi Konferansları’ kapsamında bu kez ‘Yeni Enfeksiyonlar ve Türkiye’deki Bilimsel Olanakları’ konusu masaya yatırılacak.

Prof. Dr. Önder Ergönül, bu yönde yapılan çalışmaları ve geleceğe yönelik hazırlıkları sunmak ve tartışmak üzere Yapı Kredi Yayınları’nın Taksim’deki Loca’sında bilim meraklılarıyla bir araya gelecek. Herkese açık ve ücretsiz gerçekleşecek etkinliklerin detayları kurumun sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN