Bu besini tüketenin enerjisi hiç bitmiyor! Halsizliği tarihe gömecek yöntem! Sadece bir kaşık eklemek yetiyor...

Bu besini tüketenin enerjisi hiç bitmiyor! Halsizliği tarihe gömecek yöntem! Sadece bir kaşık eklemek yetiyor...

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte üzerinizde oluşan yorgunluk ve halsizlikten tek hamlede kurtulmanız mümkün. Size önereceğimiz pratik yöntemle artık halsizliğinizden eser kalmayacak. İşte detaylar...

Sonbahar mevsimiyle birlikte yorgunluk, kırgınlık ve halsizlik de arttı. Yoğurdun içine ekleyeceğiniz bu mucizevi besin sayesinde tüm bu sorunlardan bir çırpıda kurtulacak, enerjiniz adeta tavan yapacak.

Doktorlar ve beslenme uzmanları, kafein içeren gıdaların başlangıçta yüksek enerji sağladığını ancak daha sonra enerji seviyesinde düşüşe neden olduğunu söylüyor.

Yorgunluğu ve halsizliği, gidermek adına yapabileceğimiz en sağlıklı yöntemlerin başında doğal yöntemler gelmelidir.

Yoğurt, bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak mikroplardan uzak tutarken, içerisine eklenen bir avuç bamya tohumu ise tüm bu sorunları alt etmemize yardımcı olur.

bamyaa.jpg

BAMYA TOHUMUNUN FAYDALARI

Bamya tohumu içerdiği zengin vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

Bamya tohumunda yüksek oranda lif bulunur. Lifli gıdalar ise bağırsak ve mide sağlığını korur. Güçlü bağırsak sistemi güçlü bağışıklık sistemi demektir.

Enerjiyi arşa çıkaran besin bulundu: Yoğurdun içine bir tutam eklemek yeterli. Halsizlik yorgunluk ve kırgınlık son bulacak

Bu nedenle bamya tohumu bağışıklığı güçlendirir. Bol miktarda antioksidan içeren bamya tohumu böylece yorgunluğu, halsizliği ve kırgınlığı en aza indirir.

Bamya tohumu yorgunluk, halsizlik ve bitkinliğe iyi gelmenin yanı sıra pek çok hastalığa iyi gelir.

Özellikle virüs, bakteri veya mantar gibi enfeksiyonlu hastalıklara ve iltihaplanmalara iyi gelir. Bağışıklığı güçlendirdiği için soğuk algınlığı, grip ve nezleye de iyi gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN