Bunları yaptıktan sonra asla su içmeyin! Meğer vücudu sinsice zehirliyormuş! En kötü hastalıklara davetiye çıkarıyor...

Bunları yaptıktan sonra asla su içmeyin! Meğer vücudu sinsice zehirliyormuş! En kötü hastalıklara davetiye çıkarıyor...

Su içmek her insanın yaşamı boyunca vazgeçemeyeceği ihtiyaçların başında gelir. Vücudun en temel ihtiyacı olan suyu bazı durumlarda içmek vücuda zarar verebiliyor. İşte detaylar...

İnsan vücudun vazgeçilmez kaynakların başında su geliyor. Vücudumuzun en temel ihtiyaçlarından biri olan su içmeyi doğru zamanlarda yapmazsak faydadan çok zarar verebiliyor. İşte asla su içmemeniz gereken zamanlar...

suh.jpg

ACI YEDİKTEN SONRA

Çoğumuz acı gıdalar yedikten sonra su içmek istiyoruz. Fakat bu durum asla tavsiye edilmiyor. Nedeni ise reflü, gastrit ve bağırsak rahatsızlığı gibi durumlara sebep olabiliyor.

DUŞTAN SONRA

Duş aldıktan hemen sonra içilen su organlarının hızlı yaşlanmasına neden olabilir. Bu sebeple duşa çıktıktan bir süre sonra su içmeniz tavsiye edilir.

su.jpg

UYKU ARASINDA

Uykudan uyanıp su içmek de tavsiye edilmeyen durumlar arasındandır. Bu durum beyni olumsuz etkilemektedir.

sufg.jpg

MEYVE YEDİKTEN SONRA

Meyve tükettikten sonra da su içmek oldukça zararlıdır. Meyvenin üzerine su içilirse midede asit ortaya çıkar.

KOŞUDAN SONRA

Uzun koşular sonrasında su içilmemelidir. Eğer, koşunun hemen ardından su içilirse karaciğer ve dalakta büyüme görülebilir.

kosu.jpg

TATLI YEDİKTEN SONRA

Tatlının hemen üzerine su içilirse şekeriniz tavan yapabilir.

KUSTUKTAN SONRA

Kusma işleminin hemen üzerine su içmek kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biridir. Boşalan midenin üzerine su içmek, midenin rahatsızlanmasına ve bulantınızın devam etmesine neden olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN