Çocukluğundan beri içtiği tek içeceği açıkladı! Mucize buzdolabımızda saklıymış

Çocukluğundan beri içtiği tek içeceği açıkladı! Mucize buzdolabımızda saklıymış

Canan Karatay, yine değerli bilgiler paylaştı! Limonlu su tüketirken dikkat edilmesi gerekenler! Tüm ayrıntılar yazımızda.

Eğer limonlu suyun bu gerçeklerini bilmiş olsaydınız, her gün tüketirdiniz! Bilirkişi Canan Karatay bilgilendirdi! Tüm ayrıntılara yazımızdan erişebilirsiniz.

CANAN KARATAY, LİMONLU SU TAVSİYE ETTİ

Prof. Dr. Canan Karatay, her sabah aç karnına bir bardak limonlu su tüketmenin yararlarını ele aldı. Karatay'ın ifadelerine göre; 'Limonlu su tüketmek, bağırsakların dinamik bir biçimde faaliyet göstermesine katkı sağlar ve sindirimi hafifletir. Düzenli olarak alındığında yağ yakımına yardımcı olur. Sabahları aç karnına içildiğinde ödemi idrarla birlikte vücuttan uzaklaştırır. Metabolizmayı canlandırır ve yağlardan arınmayı hızlandırır.'

Limonlu suyun bu faydalarının yanı sıra pek çok yararı bulunmaktadır. Limonlu su, zengin C vitamini içeriği sayesinde cildin nemlenmesine ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Limonlu su içerisinde bulunan asitler, sindirim sisteminin düzgün bir şekilde işleyişini destekler ve kabızlık sorununa iyi gelir. Limonlu su, C vitamini dolayısıyla bağışıklık sisteminin güçlenmesine de katkıda bulunur. Limonlu su, idrar yolu enfeksiyonuna karşı faydalı olabilir ve vücuttaki toksinlerin kolayca atılmasını sağlar. İlk olarak bir bardak kaynar suyun içine yarım limon sıkılır ve içindeki parçalar bir süzgeç yardımıyla arındırılır. Limonlu su, her sabah aç karnına bir bardak şeklinde tüketilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN