İstanbul'da otomobile silahlı saldırı: Sürücü ağır yaralı

İstanbul'da otomobile silahlı saldırı: Sürücü ağır yaralı

Kağıthane’de otomobiliyle seyir halinde olan 22 yaşındaki Fırat Öncü'nün aracına 17 el ateş edildi. Öncü, kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, olayla ilgili inceleme başlatan polis, saldırganları arıyor.

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi’nde, saat 05.30 sıralarında silahlı saldırı meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Fırat Öncü, otomobille cadde üzerinde seyir etmeye başladı. Genç sürücü son duraklara geldiği esnada kaldırımda bekleyen iki şahsın silahlı saldırısına uğradı.

Öncü, saldırıdan kaçmaya çalıştı ancak arkasından 17 el ateş edilince başından vuruldu. Araç ise park halindeki iki araca çarparak güçlükle durabildi. Mahallesinin silah seslerini duyarak dışarıya çıktığı olayda saldırganlar da koşarak olay yerinden kaçtı.

1-013.jpg

YARALININ DURUMU AĞIR

Öte yandan, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldığı öğrenildi Öncü, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan gencin ameliyata alındığı öğrenildi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR

Diğer yandan çevrede güvenlik önlemi alan polis, otomobilde bir süre inceleme yaptı. Otomobilde ruhsatı başkasının üzerine olan bir tabanca ele geçirilirken, kurşunlardan bir kaçının iki otomobil ile bir doğalgaz kutusuna isabet ettiği öğrenildi.

Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

1-014.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN