Sokak köpeklerini toplayan Mansur Yavaş'a halktan tepki! "Mansur Yavaş sana oy yok"

Sokak köpeklerini toplayan Mansur Yavaş'a halktan tepki! "Mansur Yavaş sana oy yok"

Başıboş sokak köpeklerinin sokaklardaki güvenliği tehlikeye atmasıyla birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Başkan Mansur Yavaş'a ise halk tepki gösterdi: "Mansur Yavaş sana oy moy yok"...

10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın başıboş köpek saldırısına uğraması ve Rize'de bir çocuğun sokak köpeklerinin saldırısına maruz kalması, Türkiye genelinde sokak köpekleri meselesini gündeme getirdi.

"MANSUR YAVAŞ SANA OY YOK"

Ankara'da yaşanan bir olayda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başıboş bir köpeği barınağa götürme çabaları sırasında, olaya tanık olan bir kadının "Mansur Yavaş sana oy yok, oy yok bizden" şeklindeki tepkisi dikkat çekti.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin küpeli bir köpeği götürme çabaları görülmekte. Ekiplerin yanına gelen bir kadın, "Pardon nereye götürüyorsunuz bu küpeli hayvanları? Usulsüz şekilde yakalama yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Belediye personelinin "Geri getireceğiz" demesi üzerine kadın, "Nereye götürüyorsunuz?" diye sormaya devam etti. Personel "rehabilitasyon" diye yanıt verdi. Gerginlik arttıkça kadın, "Mansur Yavaş sana oy yok bizden" şeklinde bağırarak tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN