Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nden deprem için farkındalık zirvesi

Türkiye Kent Konseyleri Birliği'nden deprem için farkındalık zirvesi

Türkiye’deki Tüm Kent Konseyleri, Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde “Dayanışma Depremden Güçlüdür” temasıyla kentsel, toplumsal, sosyolojik ve psikolojik yönleriyle depremi ele alan zirvede bir araya geliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılacağı zirvede; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları ve Ankara Kent Konseyi Onur Kurulu Üyeleri Murat Karayalçın ve Prof. Dr. Mustafa Tuna, eski Milli Futbolcu ve Teknik Direktör Volkan Demirel, Karsu ve Prof. Dr. Naci Görür ile büyükelçiler, sanatçılar ve bilim adamları yer alacak.

Zirve ile Türkiye genelinde depreme karşı bir farkındalık seferberliği başlatılması da planlanıyor.

Toplantı öncesinde, Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin yeni yönetimi tarafından “katılımcılığın kalbinin de Ankara” olması gerekçesiyle başkanlık görevine seçilen Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz görevi devralacak.

TARİH: 18.03.2023 (Yarın)

SAAT: 09.30

ADRES: ANKARA KENT KONSEYİ – GENÇLİK PARKI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN