116 gol 30 asist Beşiktaş bombayı patlattı! Taraftarın sevgilisi geri döndü... Şampiyonluk garanti

116 gol 30 asist Beşiktaş bombayı patlattı! Taraftarın sevgilisi geri döndü... Şampiyonluk garanti

Transfer döneminde istediği atakları yapamayan Kara Kartal, sonunda bombayı patlattı! Beşiktaş taraftarının sevgilisi olan Anderson Talisca için dev operasyon başlatıldı. Yönetim Brezilyalı süperstar için oyuncunun menajeri ve Al Nassr kulübüyle temaslara geçti bile. Eğer Talisca transferi gerçekleşirse Beşiktaş bu sene şampiyonlukta en büyük adaylardan biri olacak. İşte Anderson Talisca transferinde yaşanan son dakika gelişmeleri...

Beşiktaş yıldız oyuncunun transferi için gözünü kararttı. Transfer döneminde sessizliğini koruyan Kara Kartallar üst üste bombaları patlatıyor. Transferde gaza basan Kara Kartal, Anderson Talisca için de büyük bir operasyon başlattı. Yıldız oyuncuyla imza atılması an meselesi! Brezilyalı süperstar için oyuncunun menajeri ve Al Nassr kulübüyle temaslara hız veren Beşiktaş yönetimi, yıldız oyuncu için 10 numarayı bile ayırttı. İşte gelişmeler haberimizde...

Transferde gazı kökleyen Kara Kartal, Anderson Talisca için düğmeye bastı. Yönetim, Brezilyalı süperstar için oyuncunun menajeri ve Al Nassr kulübüyle temaslara hız verdi. 116 gol 30 asist Beşiktaş bombayı patlattı! Taraftarın sevgilisi geri dönüyor, hem de 10 numara formasıyla.

BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER YAĞMURU: YILDIZ OYUNCU İSTANBUL'DA...

Beşiktaş transfer çalımlarına şimdi başladı. Dün akşam açıklanan son dakika haberine göre, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Kosovalı sağ kanat Milot Rashica’yı kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, 27 yaşındaki hücumcuyla 4 yıllık anlaşma sağladı. Beşiktaş, başarılı futbolcuya 2 milyon Euro ödeyecek. Tecrübeli oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. 2022-2023 sezonunda Süper Lig’de Galatasaray forması giyen Rashica, 26’sı lig, 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta görev aldı ve 12 gollük katkı sağladı.

ghhggh-2023-08-16t120141-268.jpg

TARAFTARIN SEVGİLİSİ GERİ DÖNÜYOR! ŞAMPİYONLUK GARANTİ

Kara Kartal şova şimdi başladı... Transfer döneminde ezeli rakipleri olan Galatasaray ve Fenerbahçe kadar etki gösteremeyen Beşiktaş, düğmeye bastı. Dün Norwich’ten Milot Rashica’yı renklerine bağlayan Kara Kartal, Anderson Talisca için de tüm maddi şartlarını zorlayarak yeni bir atak başlattı. Asıl operasyon şimdi başlıyor.

hghggh-2023-08-16t120207-718.jpg

Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı 10 numara için harekete geçen idareciler, oyuncunun temsilcisi ve Arabistan kulübü Al Nassr’la görüşmelere yeniden başladı. İlk etapta Talisca’yı bırakmama kararı alan Al Nassr’ın, hücum hattına yapılan yeni transferler ve yıldız oyuncunun da ayrılık talebi doğrultusunda fikrini değiştirdiği kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN