Beşiktaş orta alanı güçlendirecek

Beşiktaş orta alanı güçlendirecek

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çıkışa geçen ve sezonu 3’üncü tamamlayan Beşiktaş, orta alana takviye yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, bu hedef doğrultusunda Philip Zinckernagel ve Geoffrey Kondogbia’nın transferi konusunda pazarlıklarını sıklaştırdı.

Süper Lig’de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yakaladığı çıkışı gelecek sezona da yansıtmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlıların orta alanda göz diktiği ilk isim Philip Zinckernagel. Hollanda basınında yer alan habere göre, Beşiktaş’ın yanı sıra Trabzonspor da, bonservisi Olympiakos’ta bulunan ve geçen sezonu Standard Liege’de kiralık olarak tamamlayan 28 yaşındaki orta saha Philip Zinckernagel ile ilgileniyor.

Ayrıca Danimarkalı orta sahanın talibinin çok olduğu kaydedildi. Augsburg ve Genoa’nın da 28 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Standard Liege ile Olympiakos arasında Zinckernagel’in bonservisi için şu ana kadar somut bir temas olmadığı kaydedildi. Geçen sezon Standard Liege’de 28 maça çıkan Philip Zinckernagel, 10 gol attı ve 2 asist yaptı. 28 yaşındaki futbolcunun, bonservisinin bulunduğu Olympiakos ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

geoffrey-kondogbia-710x348.jpg

Geoffrey Kondogbia

Öte yandan Beşiktaş’ın ön liberoda ise ilk hedefi Geoffrey Kondogbia. Tecrübeli ön libero için kollarını sıvayan Siyah-Beyazlı ekip, Atletico’nun Fiorentina’dan Amrabat’ı istemesinin ardından durumu fırsata çevirmeyi hedefliyor. AS gazetesinin haberine göre Sofyan Amrabat, Atletico Madrid’e geçiş yapmak istiyor. Fiorentina’da forma giyen 26 yaşındaki oyuncu için Altetico devrede. Ancak Atletico’nun transferde maaş bütçesi için yer açması gerekiyor. Bu nedenle Kondogbia’nın Beşiktaş’a satışı ile Amrabat transferinin de önü açılacak.

20062023111053-4369166-11-10-1.jpg

Sofyan Amrabat

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN