Icardi Galatasaray'ı sırtlamaya devam ediyor

Icardi Galatasaray'ı sırtlamaya devam ediyor

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, takımı sırtlamayı sürdürüyor. Arjantinli oyuncu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor karşılamalarında 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, pazar günü Vodafone Park’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabakada sarı-kırmızılıların kozu Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi olacak. Sezon başında takıma katılan Icardi, büyük maçları boş geçmedi.

30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı 1’er kez görev aldı. Icardi, siyah-beyazlılara 2 gol atarken, sarı-lacivertliler ve bordo-mavililerin filelerini de 1’er kez havalandırdı.

Bu sezon Süper Lig’de 18 maçta görev alan Mauro Icardi, 13 kez gol sevinci yaşadı ve takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor. Icardi, ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN