Rıza Çalımbay başarının formülünü 3 futbolcuda buldu! Özel olarak ilgileniyor! Lige damga vuracaklar...

Rıza Çalımbay başarının formülünü 3 futbolcuda buldu! Özel olarak ilgileniyor! Lige damga vuracaklar...

Burak Yılmaz ile yaşanan ayrılık sonra Beşiktaş'ın başına geçen Rıza Çalımbay, başarının formülünü 3 futbolcuda buldu. Tecrübeli teknik adam o futbolcularla özel olarak ilgileniyor.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay başarının formülünü buldu. Kartal'ın tecrübeli patronu, 3 futbolcu ile özel olarak ilgileniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Şenol Güneş ile Bodø/Glimt karşısında alınan yenilgiden sonra ise Burak Yılmaz ile yollarını ayıran Beşiktaş, takımın başına Rıza Çalımbay'ı getirdi.

18 yıl aradan sonra siyah-beyazlı ekibin başına geçen tecrübeli teknik adam Başakşehir karşısında zafere uzanarak milli araya moralle girdi.

Milli ara dönüşünde Samsunspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay, başarının formülünü buldu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli patronu, bu sezon beklentilerin altında kalan savunma oyuncusu Rosier, büyük umutlarla transfer edilen ancak büyük bir hayal kırıklığına neden olan Rebic ve geçen sezon kış transfer döneminde takıma katılan savunma oyuncusu Colley ile özel olarak ilgileniyor.

Siyah-beyazlı ekibin patronu, kadroyu bu üç isim üzerinden kurmayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN