Savunma sorununu Fernandez çözecek

Savunma sorununu Fernandez çözecek

Kadro çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Dimitrious Kourbelis’in ardından ikinci transferini bitirmeye hazırlanıyor. İspanya ekibi Real Valladolid ile sözleşmesi sona eren sol stoper Joaquin Fernandez ile prensipte anlaşmaya varılırken oyuncu Türkiye’ye davet edildi.

Geçtiğimiz sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, teknik direktör Nenad Bjelica’nın önderliğinde kadro revizyonuna başladı. Süper Lig’in 2023-24 sezonu çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Panathianikos’un kaptanı Dimitrious Kourbelis’in ardından ikinci transferini bitirmeye hazırlanıyor. Trabzonspor, İspanyol stoper Joaquin Fernandez ile prensipte anlaştı. İspanya ekibi Real Valladolid ile sözleşmesi sona eren Joaquin Fernandez ile prensipte anlaşmaya varılırken oyuncunun 4 Temmuz’da başlayacak Slovenya kampına yetiştirilmesi için çalışılıyor.

Savunma hattındaki problemlere merhem olması beklenen 27 yaşındaki sol ayaklı stoper, sözleşme imzalamak üzere bu akşam İstanbul’da olacak ve 29 Haziran Perşembe günü akşam saatlerinde Trabzon’a gelecek. Ön libero mevkiinde de oynayabilen oyuncu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalayarak 30 Haziran Cuma günü ilk antrenmana çıkacak.

ddd.jpg

Dimitrios Pelkas

Ayrıca orta alana da takviye yapmak isteyen Bordo-Mavili ekibe, tanıdık bir isim önerildi. Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken Dimitrios Pelkas ismi gündeme geldi. Geçtiğimiz sezonu Hull City’de kiralık olarak geçiren Pelkas, sözleşmesinin sona ermesiyle Fenerbahçe’ye geri dönmüştü. Ancak Fenerbahçe, opsiyonu kullanmayınca Pelkas’ın sözleşmesini sona erdi. Pelkas’ın menajerleri, 29 yaşındaki futbolcuyu Trabzonspor’a önerdiler. Ancak Trabzonspor, bu öneriyi şu an için beklemeye almış durumda. Trabzonspor, şu anda diğer adaylarla görüşmelerini sürdürüyor. Eğer bu görüşmelerden sonuç çıkmazsa, Pelkas ile temas kurulması planlanıyor.

Öte yandan Trabzonspor’un kiralık olarak Sharjah FC’ye gönderdiği Djaniny’de beklenmedik bir hamle gerçekleşti. Bordo-mavili ekip ile ayrılığı konuşulan Jorge Djaniny sosyal medya hesabından Trabzonspor’u takipten çıktı. Trabzonspor’da ayrılığı konuşulan Djaniny, instagram hesabından Trabzonspor’u takipten çıktı. Bu hamle sonrası ayrılık haberleri güçlendi. Djaniny için karar bekleniyor. Arap ekiplerinden futbolcuya ilginin olduğu biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN