Trabzonspor'dan tarihi şampiyonluğa özel forma

Trabzonspor'dan tarihi şampiyonluğa özel forma

Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor, bu akşam düzenlenecek şampiyonluk kutlamalarında tarihi şampiyonluğa özel hazırlanan formasını taraftarlarının beğenisine sunacak.

Süper Lig'in şampiyon takımı Trabzonspor, bu akşam Medical Park Stadyumu’nda yapılacak törenle şampiyonluk kupasına kavuşacak. Bordo-mavili kulüp törende, tarihi şampiyonluğa özel hazırlanan formasını da taraftarlarının beğenisine sunacak.

Karadeniz temsilcisinin oyuncuları kupa seremonisi için sahneye gold rengi armalı ve gold rengi detaylı, üzerinde sonsuzluk işareti bulunan ve ‘2021-22 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor’ yazan şampiyonluk formasıyla çıkacak.

Trabzonspor'un sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan paylaşımda "Göğsünde Ay-Yıldızıyla, gold rengi özel armasıyla, şampiyon takımın şampiyon forması kupasını almak için bu akşam sahneye çıkıyor!" ifadelerine yer verildi.

Bu akşam taraftarın beğenisine sunulacak olan forma ayrıca yarın oynanacak Altay karşılaşmasında ve gelecek sezonda da giyilebilecek.

Formanın 661 TL bandında satışa sunulacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN