Uğurcan’a Avrupa’dan yakın ilgi

Uğurcan’a Avrupa’dan yakın ilgi

Trabonspor’da gösterdiği performansla kaptanlığa kadar yükselen başarılı kaleci Uğurcan Çakır için Villareal ve Roma’nın yakın ilgisi bulunuyor. Başkan Ertuğrul Doğan’ın da geçtiğimiz günlerde Avrupa transferine izin verdiği Milli kaleci, gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

Trabzonspor’da gösterdiği performansla alt yapıdan A takıma kadar çıkan tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır, takım kaptanı olarak iki sezondur Fırtına’nın en önemli isimlerinin başında geliyor. Kariyerinde genç yaşında birçok başarıya imza atan Milli kaleci Trabzonspor’un uzun süredir ulaşamadığı şampiyonluk sevincine ulaşmasında baş kahramanlardan olmuştu.

İlk olarak formayı Onur Recep Kıvrak’tan alan kaleci 2018-2019 sezonunda Trabzonspor’un kalesinin 25 karşılaşmada korumuştu. Devam eden 4 sezonda da Bordo-Mavililerin ilk 11’deki yeri değişmeyen tek oyuncusu olan Uğurcan Çakır, 4 sezonda 150 karşılaşmanın üzerine maça çıktı. Geride kalan sezonda gösterdiği performansla eleştirilere maruz kalan Milli kaleci, Fırtına’nın inişli çıkışlı performansının ardından taraftar tarafından beğenilmemişti. Sezonun sonunda adı birçok takımda anılan tecrübeli kaleci için özellikle Galatasaray iddiaları bir süre gündemde kaldı.

Geçen hafta yaptığı konuşmayla Uğurcan’ın Türkiye’de hiçbir kulübe satılmayacağını söyleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan’ın Trabzonspor için çok önemli bir değer olduğunu ve sadece Avrupa’dan gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağını açıklamıştı. Bunun üzerine Avrupa kulüplerinin ilgisi bulunan kaleci için son olarak İspanyol kulübü Villareal’in ilgi kağıdı gönderdiği iddia edildi.

Oyuncuyla görüşme izni isteyen Villareal idarecileri Uğurcan’ı transfer etmek istiyor. İsmi Inter ve Roma ile de anılan Milli kalecinin Avrupa’ya transfer olması bekleniyor. Fırtına Uğurcan’dan 10 milyon euro seviyelerinde bonservis bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN