Asgari ücretliler buna bayılacak! Bu telefon hem bütçe dostu hem kaliteli: Piyasadan çok ucuza satılacak

Asgari ücretliler buna bayılacak! Bu telefon hem bütçe dostu hem kaliteli: Piyasadan çok ucuza satılacak

Asgari ücretle çalışan çoğu vatandaş özellikle de elektronik ürün alırken fiyatlardan dolayı çok zorlanıyor. Lakin asgari ücretliler buna bayılacak! Bu telefon hem bütçe dostu hem de oldukça kaliteli… Piyasada çok ucuza satılacak. İşte detaylar…

Her geçen gün artan hayat pahalılığı özellikle de asgari ücretle çalışan birçok insanı ihtiyaçlarını karşılama kapsamında zorluyor. Bu doğrultuda hele ki elektronik eşyaların oldukça pahalandığı bu dönemde bir telefon almak bile insanlara külfet olabiliyor. Bazı markalar ise bu kapsamda bütçe dostu telefonlar piyasaya sunuyor.

HEM BÜTÇE DOSTU HEM KALİTELİ

Akıllı telefon dünyası her geçen gün yeni markaların da dahil olmasıyla büyümeye devam ediyor. İnfiniz marka akıllı telefonlarda bu kategori içinde yer alıyor. Sektördeki Pazar payını artırmak için çalışmalar yapan marka, kısa süre önce Infinix Samrt 8 modelini piyasaya sürdü. Telefon almak isteyen kişiler de Hong Kong merkezli bu markanın özelliklerini araştırmaya başladı.

yeni-proje-2.jpg

INFINIX SMART 8 ÖZELLİKLERİ

Infinix Smart 8, 6.6 inç HD+ çözünürlüğünün yanı sıra LCD bir panele sahip. Bunun yanı sıra ekran yenileme hızı 90 Hz ve 550 nit parlaklık seviyesi ile ön plana çıkıyor. Öte yandan giriş segment olmasına rağmen Magic Ring adı verilen ve Apple’ın Dynamic Island özelliğine benzer işlevler sunuyor.

UniSoc T606 işlemcisine sahip olan akıllı telefon, 12 mm ince tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca yonga seti; 2x 1.6 GHz ARM Cortex-A75 ve 6x 1.6 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G57 MP1 grafik biriminden oluşuyor.

yeni-proje-3.jpg

KAMERASI İLE DOĞAL FOTOĞRAFLAR SİZİ BEKLİYOR

Telefonun ön kamerası 8 megapiksele sahipken, arka kamerası ise 13 megapiksel ana kamera ve 0.3 megapiksel yardımcı sensör bir de LED flaştan oluşuyor.

4 GB RAM ve 128 GB depolama opsiyonlarıyla gelen telefonda 4 GB’lik bir sanal RAM desteği de mevcut.

Hızlı şarj desteği olan telefonda 10W’luk destek varken 5000 mAh’lik bataryaya sahip. Ayrıca cihaz kutudan çıktığı an Android 13 tabanlı XOS 13 arayüzü ile çalışacak. Telefonun bir diğer özelliği ise MicroSD kart yuvası ve yana konumlandırılmış parmak izi okuyucusu.

Özellik

Ayrıntılar

Ekran

6.6 inç HD+ çözünürlüklü LCD, 90 Hz tazeleme hızı, 550 nit parlaklık

İşlemci

UniSoc T606, 12 nm mimari, 2x 1.6 GHz ARM Cortex-A75, 6x 1.6 GHz ARM Cortex-A55, Mali-G57 MP1 grafik birimi

Kamera (Ön)

8 Megapiksel selfie kamera

Kamera (Arka)

13 Megapiksel ana kamera, 0.3 Megapiksel yardımcı sensör, LED flaş

RAM

4 GB, sanal RAM desteği

Depolama

128 GB

Pil

5.000 mAh, 10W hızlı şarj

İşletim Sistemi

Android 13 tabanlı XOS 13 arayüzü

Diğer Özellikler

MicroSD kart yuvası, parmak izi okuyucu (yan konumlandırılmış)

Renkler

Siyah, yeşil, altın, beyaz

Fiyat

105 dolar

INFINIX FİYATI NE KADAR?

Cihazın siyah, yeşil, altın ve beyaz rengi bulunurken 105 dolardan satışa çıkarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN