Netflix abonelerini kahreden haber! Bir devir sona erdi

Netflix abonelerini kahreden haber! Bir devir sona erdi

Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip platformlar arasında yer alan Netflix'te bir devir sona erdi. ABD merkezli online dizi ve film platformu, büyük bir yeniliğe imza atarak kullanıcılarını üzüntüye boğdu.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, tarihi bir yeniliğe imza attı. Dünyada en çok kullanıcıya sahip online dizi ve film platformu, şifre paylaşımıyla ilgili tedbirlerine Türkiye'yi de dahil etti.

Mayıs ayında İngiltere ve ABD başta olmak üzere pek çok ülkede "ücretli paylaşım" programını başlatan şirket, kullanıcıların şifrelerini haneleri dışındaki kişilerle paylaşmak istemeleri halinde ekstra bir ücret talep ediyor. Netflix, bu uygulamaya Türkiye'yi de dahil etti.

Netflix, Türkiye de dahil olmak üzere 100'den fazla ülkede şifre paylaşımı uygulamasına dün itibariyle son verdi.

Netflix'in verdiği bilgiye göre hesap paylaşımının devam ettiği son ülkelerdeki kullanıcılara, uygulamanın sona erdiğini belirten mesajlar gönderildi.

Netflix, eski uygulama ile abonelerinin kullanıcı bilgilerini, sınırlı sayıda kişiyle paylaşmasına izin veriyordu ve bu kişiler fiziksel olarak aynı yerde bulunmasalar bile aynı kullanıcı adı ve şifreyle Netflix içeriklerini izleyebiliyorlardı.

Yeni güncelleme sonrasında şifreler sadece aynı ev içindeki farklı cihazlarla paylaşılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN