WhatsApp yarından itibaren bu telefonlarda çalışmayacak! Hemen listeyi kontrol edin: İçinde popüler modeller de var

WhatsApp yarından itibaren bu telefonlarda çalışmayacak! Hemen listeyi kontrol edin: İçinde popüler modeller de var

Bu modelleri kullanıyorsanız dikkat! Artık WhatsApp kullanamayacaksınız! WhatsApp yarından itibaren bu telefonlarda çalışmayacak! Listede telefonunuz var mı? Hemen listeyi kontrol edin: İçinde popüler modeller de var...

Dünya çapında en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 24 Ekim itibariyle bazı akıllı telefonlara olan desteğini sonlandıracağını duyurdu.

24 EKİM TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

67932d82-whatsapp.jpeg

Daha önce, Android 4.1 ve iOS 12.1 sürümlerinin altındaki telefonlara desteğini kesen WhatsApp, 24 Ekim tarihinden itibaren bu modellere de destek vermeyi sonlandıracak.

Bu değişiklikle birlikte, WhatsApp artık Android 5.0 Lollipop veya daha eski sürümleri çalıştıran bütün Android telefonlarına destek vermeyecek. Bu kapsamda,

Google Nexus 7

Sony Xperia Z

LG Optimus G Pro

HTC One

Galaxy Note 3 (Samsung)

Galaxy S4 (Samsung) bu modeller de WhatsApp'ı kullanamayacak.

Ayrıca, Samsung'un bir zamanlar popüler modelleri arasında yer alan Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 de WhatsApp desteğini kaybedecek. Ancak, Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 gibi cihazlar resmi Android 6 Marshmallow güncellemesini aldığı için kullanıcılar, yazılımlarını en son sürüme güncellemek zorunda kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN