WhatsApp'tan ezberleri bozan yeni özellik! Kullanıcılar neye uğradığını şaşırdı: Tamamen değişti

WhatsApp'tan ezberleri bozan yeni özellik! Kullanıcılar neye uğradığını şaşırdı: Tamamen değişti

Dünyada 2 milyara yakın kullanıcısı bulunan WhatsApp yeni güncellemeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Son yıllarda kişisel verilerin sızdırılması ile ilgili haberler gündemde yer alırken yeni güncelleme bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. WhatsApp'ın yeni güncellemesi ile yer yerinden oynayacak. İşte WhatsApp'ın o güncellemesi…

Teknoloji gelişip yenilenirken akıllı telefonlarda yeniliklerden nasibini alıyor. Son yıllarda sosyal medya platformları çoğalırken kullanım alanları da oldukça yaygın bir hale geldi. Kullanıcı sayılarını arttırmak isteyen platformlar yeni güncellemeleri de hayatımıza dahil ediyor. Platformlar arasındaki rekabet her geçen gün kızışırken WhatsApp'ın yeni adımı herkesi şaşırtacak. Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkar WhatsApp gizliliğe verdiği önemle birlikte birçok kişinin de ilk tercihi oluyor. Her gün yeni bir açıklama ile gündeme gelen WhatsApp son güncellemesini kullanıcıları ile paylaştı. İşte WhatsApp'ın o güncellemesi…

WHATSAPP'TAN ORTALIĞI KIZIŞTIRACAK HAMLE


Birçok farklı sosyal medya platformu hayatımızın içerisinde yer alırken kullanıcıların dikkatini çekmek amacıyla yapılan güncellemeler de gündemdeki sıcaklığını koruyor. Her geçen gün kullanıcı sayısını arttıran WhatsApp 2023 yılına da damga vuran uygulamalar arasında yer alıyor. WhatsApp'ın gelişim döngüsü kullanıcıların dikkatinde yer alırken Meta tarafından atılan yeni adımlar da tüm dikkatleri üzerinde topluyor. WhatsApp yeni güncellemesi ile 3 yeni özelliği kullanıcıların erişimine sunacak. Kişiselleştirme ve gizlilik odaklı güncellemeleri ile sık sık gündemde yer alan WhatsApp’ın yeni özelliğinin detayları da ortaya çıktı.
whatsapp-2.jpg

WHATSAPP'IN YENİ GÜNCELLEMESİ BELLİ OLDU


Meta bünyesinde yer alan Facebook ve Instagram gibi birçok farklı sosyal medya platformu bulunurken WhatsApp'ta Meta'nın yeni odağı oldu. Beta sürümünde test edilmeye başlanan yeni özellik kullanıcıların da dikkatini çekiyor. Henüz gelişim aşamasında olan yeni özellik durum kategorisi üzerinde çalışmalarını başlattı. Son güncellemeler ile birlikte özellik Instagram'a benzetilse de birçok farklı yönü de bulunuyor.

whatsapp-guncel.jpg

Meta bünyesinde bulunan WhatsApp durum özelliğinde bazı değişiklikleri test etmeye başladı. Test aşamasında yer alan özellikler Instagram'daki özellikleri benzetilmektedir. Yeni güncelleme ile birlikte metin, fotoğraf ve video gibi içerikler de durum özelliğinde paylaşılabilecek. İşlem olarak Instagram'da bulunan hikayeler özelliğine benzerlik gösteren bu güncelleme WhatsApp kullanıcılarının da beklentisini karşılayacak gibi duruyor.

whatsapp-ozellikleri.jpg

DURUM KATEGORİSİ BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞİYOR

WhatsApp yeni güncellemesinde durum kategorisi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırırken birçok WhatsApp kullanıcısı da yeni güncellemeden memnun kaldı. Alınan bilgiler doğrultusunda bu özelliğin Instagram'a benzetildiği ifade edilirken esas yorumların erişime açılması ile belli olacağı söyleniyor. Bu özellik ile birlikte hedef kitle belirlenerek sesli bir durum paylaşımı da yapılabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN