Doğalgaz faturasını kesin düşüren yöntem! Bu yöntemi kullananın faturası düşüyor... Hemen deneyin farkı görün

Doğalgaz faturasını kesin düşüren yöntem! Bu yöntemi kullananın faturası düşüyor... Hemen deneyin farkı görün

Kış aylarının gelmesiyle birlikte herkesi doğalgaz fatura korkusu sardı. Yüksek faturalara karşı çözüm bulmak isteyenler için uzmanlardan çok basit bir yöntem tavsiyesi geldi. İşte, hem evinizi ısıtacak hem de faturanızı düşürecek o yöntem...

Doğalgaza gelen zam sonrası birçok kişiyi fatura korkusu sarmış durumda. Kış ayının da yavaş yavaş kendini hissettirmesiyle birlikte faturalara çözüm arayan vatandaş için hayat kurtarıcı önlem bir sosyal medya kullanıcısından geldi. TikTok isimli uygulamada bir video yayınlayan kullanıcı, "Gaz şirketleri can kurtaran bu hileyi duyduklarından nefret edecekler" notunu yazdı.

TEK MALZEMEYLE YÜKSEK FATURALARI ÖNLEYİN!

Hem evinizi ısıtmak hem de doğalgaz faturanızı düşürmek istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey alüminyum folyo. Alüminyum folyonuzdan uzun ve sağlam bir parça kopartın ve radyatörün arkasına yerleştirin. Bu uygulama ile hem eviniz daha çok ısınacak hem de faturanızdan tasarruf sağlayacaksınız.

doğalgaz faturasından tasarruf yöntemi

DOĞALGAZ FATURASINI DÜŞÜRMENİN YÖNTEMLERİ

Doğalgaz faturasından tasarruf sağlamanın yöntemlerini açıklayan uzmanların en çok önerdiği yöntem pencere önlerine koyulan balonlu naylon taktiğidir. Bu yöntemle baloncuklu naylonların küçük hava ceplerinin sayesinde kabarcık sargısı daha iyi yalıtkan olacak ve sıcaklığı daha kısa sürede yayacak.

Aynı zamanda uzmanlar dış cephe yalıtımı yaptırılması konusunda da uyarıyor. Doğalgaz yalıtımı yapılan binalarda doğalgaz faturaları neredeyse yarı fiyatına inmektedir. Aynı zamanda yazları bunaltan sıcakta normalin altında hissedildiği için serinlik de vermektedir.

Son olarak uzmanlar radyatör bakımı yaptırmanız konusunda da kesinlikle uyarıyor. Radyatörde birikmiş hava ısıtma gücünün düşmesine neden oluyor. Isıtma gücü düşen kombinin ayarını yükseltmeniz gerektiği için faturanız da artıyor. Bu yüzden kış aylarından önce radyatör bakımı yaptırmanız faturada tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN