İsrail, Deir El-Balah’ta bir evi hedef aldı: 12 ölü

İsrail, Deir El-Balah’ta bir evi hedef aldı: 12 ölü

İsrail ordusu, gece saatlerinde Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldı. Saldırılarda çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 12 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda Filistinli de yaralandı. Deir El Balah’ın Beshara mahallesinde bulunan evin, Thabet ailesine ait olduğu öğrenildi.

İsrail’in 7 ekim tarihinden itibaren Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. İşgalci İsrail dün gece Deir El-Balah’ta bulunan bir evi hedef aldı. Yapılan saldırıda çoğunluğu kadın ve çocuk 12 Filistinli hayatını kaybetti.

Öte yandan İsrail İstihbarat Servisi MOSSAD Başkanı David Barnea’nın bugün Hamas ile ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Katar’ın başkenti Doha’ya gitmesinin beklendiği kaydedildi.

David Barnea’nın yanı sıra Katar Başbakanı ve Mısırlı yetkililerin de katılacağı görüşmelerde esirlerin serbest bırakılması ve insani yardım da dahil olmak üzere İsrail ile Hamas arasındaki eksiklikler ve taraflar arasında görüşülmemiş konuların ele alınması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN