Ürdün: Suriye'den sızmaya çalışan uyuşturucu kaçakçılarına engel olduk

Ürdün: Suriye'den sızmaya çalışan uyuşturucu kaçakçılarına engel olduk

Ürdünlü yetkililer, ülke ordusunun Suriye’den sızmaya çalışan uyuşturucu kaçakçılarıyla çatıştığını bildirerek çok sayıda silahın da ülkeye girişine engel olunduğunu duyurdu.

Son yıllarda Irak ve Suriye'den ülkeye yönelik uyuşturucu ve silah kaçakçılığıyla mücadele eden Ürdün’ün silahlı Kuvvetleri, Suriye'den ülkeye girmeye çalışan uyuşturucu kaçakçılarıyla çatıştıklarını bildirildi.

Ordunun internet sitesinden yapılan açıklamada, çatışmalarda çok sayıda kaçakçının yaralandığı ve yakalandığı, uyuşturucu ve silahların ülkeye girişine engel olunduğu belirtildi.

Ülkenin kuzey sınırından sızmaya çalışan silahlı grupların, Suriye içlerinde takibinin sürdüğü belirtilen açıklamada, yerel saatle 02.00'de başlayan çatışma ve operasyonun hala sürdüğü ifade edildi.

‘HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ’

Ürdün merkezli, televizyon kanalı El-Memleke, cuma günü hava kuvvetlerinin ülkeye uyuşturucu sokmak isteyen kaçakçılara yönelik Suriye topraklarında iki hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN